Ce mănâncă Meghan Markle la micul dejun, prânz și cină

Echilibrul este elementul de bază în stilul de viață al ducesei. Desigur, e valabil și pentru dieta sa.
Inainte de a deveni ducesa, Meghan Markle avea o porecla care pare greu de crezut acum – „Foodie” („Mancacioasa”). Fosta actrita din serialul „Suits” nu-si ascundea pasiunea pentru mancare, gatit si wellness. Intre 2014 si 2017, ea si-a administrat blogul „The Tig”, titlu inspirat de denumirea vinului ei preferat, Tignanello. Blogul, descris ca „un centru pentru pretentiosii avansati – cei infometati de mancare, calatorii, moda si frumusete”, publica postari despre retetele ei preferate si interviuri cu bucatari sau articole despre meditatie.

Desi s-a spus ca Meghan ar dori sa-si reia blogul pe care l-a inchis, dupa ce avocatii ei au inregistrat denumirea in iulie, acest lucru nu este confirmat inca.
Ceea ce se poate spune este ca dieta sanatoasa a ramas o preocupare importanta pentru ea. De altfel, dieta sa ramane cea mai cautata pe Google dintre toate cele ale membrilor familiei regale, potrivit expertilor in miscare si nutritie de la Barbend.

Eat This dezvaluie ce mananca Meghan Markle de obicei de-a lungul unei zile. Iata cum arata micul dejun, pranzul, cina si gustarile ei preferate:

Micul dejun

Cand era actrita, Meghan isi incepea ziua cu un pahar cu apa calduta si lamaie, o combinatie care sustine sanatatea pielii gratie vitaminei C din lamai.
De asemenea, ajuta digestia. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod