Cătălin Botezatu: A lăsat moda pentru "Isteria TV"

Circul aduce mai mulţi bani decât stilul, iar dovada care stă să demonstreze, încă o dată, veridicitatea afirmaţiei este însuşi Cătălin Botezatu. Ieri era un designer de modă extrem de apreciat atât în ţară, cât şi în străinătate, astăzi un "one man show". Pentru Cătălin Botezatu moda a devenit un accesoriu, activităţile principale fiind, mai nou, emisiunile TV, scandalurile amoroase şi evenimentele cu ştaif.

Despre Cătălin Botezatu se poate spune orice, mai puţin faptul că nu se pricepe la marketing şi promovare. Are o abilitate deosebită de a ţese scenarii şi poveşti cu priză la public, în ideea clară de a fi în permanenţă în atenţia publicului. Are capacitatea incredibilă de a jongla cu sentimentele şi situaţiile care-l ridică.

"Isteria TV" este o modă printre vedetele de la noi. Cum simt că notorietatea lor este în scădere, urzesc un scandal - fie sexual, financiar sau de orice alt fel - pe care îl mediatizează apoi la infinit. Să faci circ este foarte simplu, iar "Isteria TV" este categoria perfectă.
1 din 9

Cătălin Botezatu, moderator TV

După participarea la "Dansez pentru tine", porţile televiziunilor s-au deschis larg pentru designer. În prezent, Cătălin Botezatu este vedeta Antenei 1. După terminarea primei ediţii a show-ului "Burlacul", designerul a continuat colaborarea cu postul din Băneasa cu "Next Top Model". Acum urmează show-ul "Burlăciţa", pentru ca mai apoi să revină "Burlacul" şi, din nou, "Next Top Model". Botezatu nu este străin nici de ediţia a doua a emisiunii "Burlacul", el fiind parte activă în echipa de producţie.
8 Iunie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • EVA1951 pe 8 Iun 2011, 18:54
    bbb

    Fiti de partea lui Monica ca nu merita sa fie hartuita

    2
    0

  • EVA1951 pe 8 Iun 2011, 18:54
    bbb

    Fiti de partea lui Monica ca nu merita sa fie hartuita

    2
    0

  • EVA1951 pe 8 Iun 2011, 18:51
    succes.

    Nuti pierde speranta .Cei al tau ii pus la o parte.Nu tea meritat a fost o ppppr.......

    1
    0

  • EVA1951 pe 8 Iun 2011, 18:49
    apreciere

    Totdeauna team simpatizat .Dar ca designer team stiut noi vedem numai protv si tvr.pacat BAFTA

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod