Bianca Rus a slăbit, dar a rămas grasă. De ce o atacă realizatorii TV

De câteva luni, fosta cântăreaţă şi, totodată, fostă prezentatoare la Etno TV, Bianca Rus, se tot laudă prin presă că a reuşit să slăbească aproximativ 25 de kilograme.

Zilele trecute, vedeta a fost invitată la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a fost pusă la zid de soţul Andrei.

„Am slăbit 20 de kilograme în trei luni. Mai am de slăbit puţin şi apoi dezvălui reţeta cu ajutorul căreia am scăpat de kilograme. Am încercat foarte multe reţete de slăbit. Am făcut sport, am mers pe bandă, am renunţat la mâncărurile foarte calorice“, a spus Bianca Rus.

Măruţă a afirmat că nu mai suportă să o vadă pe Bianca Rus cum încearcă să inducă oamenii în eroare şi a spus, fiind susţinut de Cristian Mărgărit, specialist în nutriţie şi fitness, că artista nu a slăbit deloc.

„Eu nu văd că ai slăbit. Kilogramele alea le văd tot pe tine. Mi-e greu sa cred că ai scăpat de atâtea kilograme, schimbarea ar fi trebuit să fie radicală. Bianca, pozele alea pe care le pui tu pe Facebook sunt de acum câţiva ani. Să mă bată Dumnezeu dacă mint, dar tu nu arăţi aşa! Suntem toţi orbi?“, i-a replicat Cătălin Măruţă.

Vizibil iritată, Bianca Rus s-a apărat, afirmând că s-a cântărit înainte de emisiune. „Te rog să nu mă jigneşti. Kilogramele alea chiar s-au dus. M-am cântărit şi ştiu că am slăbit. Peste o luna o să mă vedeţi în costum de baie. Mai am nişte şunculiţe, dar am slăbit“, s-a apărat vedeta.

29 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod