Bianca Drăguşanu, în căutarea tinereţii veşnice, şi-a mai făcut o operaţie


Mereu aflată în căutarea perfecţiunii, Barbie de România sacrifică tot
Pentru Bianca Drăguşanu, aceste intervenţii chirurgicale au şi rolul de a o promova. Reporterii consemnează o nouă procedură, vedeta apare la televizor şi rămâne în atenţia publicului. Fără curiozitatea telespectatorilor, n-ar însemna mare lucru. Fosta asistentă a lui Capatos a devenit celebră nu în urma unei abilităţi, a unui talent sau a unei pasiuni, popularitatea ei e construită în studiourile emisiunilor tabloide, unde bârfa şi scandalul sunt la ele acasă.
În general, o astfel de ”celebritate” e greu de păstrat, aşa că Bianca Drăguşanu e nevoită să aducă mereu ceva nou în atenţia publicului pentru a rămâne în lumina reflectoarelor.
"Pe vremea mea, înainte să ajung în București eram un copil foarte sărac, care nu își permitea aceste lucruri. Când mi-am pus silicoanele, țin minte că am strâns bani pentru ele aproape un an de zile. Dar schimbarea mea fizică a avut loc în câțiva ani, nu de pe o zi pe alta. Silicoanele le-am pus la 23 de ani, nu am avut bani să le pun mai devreme și nu am atâtea operații cât s-a spus...", a declarat vedeta în urmă cu câţiva ani, povestind despre modelarea chirurgicală a corpului ei.
26 Februarie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 26 Feb 2016, 08:27
    operatii

    Să le spună cineva fetelor ăstora că oricum bătrîneţea se ia. Şi în vreo 10-15 ani o să arate ca nişte monştri. Hidos.

    3
    0

  • xyz pe 25 Feb 2016, 22:19
    PAI

    Stire de maxima importanta, lume, lume....

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod