Bărbaţi sexy de la Hollywood care au îmbătrânit urât

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Dacă Val Kilmer a sucit minţile a milioane de femei în producţiile Top Gun şi The Doors, fiind considerat un adevărat sex-simbol, se poate spune că trecerea timpului nu a fost deloc blândă cu el.


Numeroşi actori şi cântăreţi recunosuţi pentru fizicul lor sexy au început să simtă de timpuriu amprenta pe care o lasă trecerea timpului asupra aspectului lor fizic. Viaţa dezordonată şi agitată pe care au dus-o în tinereţe, precum şi operaţiile estetice neinspirate în unele cazuri le-au transformat chipurile şi i-au îmbătrânit înainte de vreme. Iată câteva sex-simboluri recunoscute la Hollywood care au îmbătrânit urât:
1 din 6
Val Kilmer

Val Kilmer

Când a jucat în filmul "Top Gun" alături de Tom Cruise au făcut mari furori amândoi, fiind iubiţi de milioane de femei din întreaga lume. Apoi, Val Kilmer şi-a uimit din nou fanele printr-o interpretare excelentă a celebrului cântăreţ Jim Morrisson în filmul "The Doors". Însă, aspectul său fizic a suferit apoi numeroase schimbări, actorul punând foarte multe kilograme. Chiar s-a zvonit că ar fi suferit de cancer la gât, după ce a fost surprins de paparazzi anul acesta cu un tub înfipt în gât, pe care l-a purtat aproape un an de zile după operaţia de traheostomie. În prezent, la 56 de ani, actorul arată foarte îmbătrânit pentru vârsta sa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod