Bărbaţi sexy de la Hollywood care au îmbătrânit urât

Dacă Val Kilmer a sucit minţile a milioane de femei în producţiile Top Gun şi The Doors, fiind considerat un adevărat sex-simbol, se poate spune că trecerea timpului nu a fost deloc blândă cu el.


Numeroşi actori şi cântăreţi recunosuţi pentru fizicul lor sexy au început să simtă de timpuriu amprenta pe care o lasă trecerea timpului asupra aspectului lor fizic. Viaţa dezordonată şi agitată pe care au dus-o în tinereţe, precum şi operaţiile estetice neinspirate în unele cazuri le-au transformat chipurile şi i-au îmbătrânit înainte de vreme. Iată câteva sex-simboluri recunoscute la Hollywood care au îmbătrânit urât:
1 din 6

Val Kilmer

Când a jucat în filmul "Top Gun" alături de Tom Cruise au făcut mari furori amândoi, fiind iubiţi de milioane de femei din întreaga lume. Apoi, Val Kilmer şi-a uimit din nou fanele printr-o interpretare excelentă a celebrului cântăreţ Jim Morrisson în filmul "The Doors". Însă, aspectul său fizic a suferit apoi numeroase schimbări, actorul punând foarte multe kilograme. Chiar s-a zvonit că ar fi suferit de cancer la gât, după ce a fost surprins de paparazzi anul acesta cu un tub înfipt în gât, pe care l-a purtat aproape un an de zile după operaţia de traheostomie. În prezent, la 56 de ani, actorul arată foarte îmbătrânit pentru vârsta sa.
29 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod