Andreea Raicu Exclusiv: Mi-ar plăcea ca iubitul meu să fie autentic!

Seria de conferinţe în care Andreea Raicu vorbeşte despre fericire


eva.ro: Te rog să le spui cititoarelor câteva reguli, pe care tu le urmezi, pentru o viaţă sănătoasă.

Când vine vorba de stilul meu de viaţă, tot ce fac e să urmez câteva reguli simple, pe care nu le-am copiat dintr-o carte, ci pe care le-am stabilit în funcţie de nevoile corpului meu:
– dorm şapte, opt ore pe noapte
– beau cel puţin doi litri de apă pe zi
– mănânc trei mese pe zi şi două gustări
– fac sport zilnic
– meditez
– mă răsfăţ cu masaje
– nu fumez
– beau rar câte un pahar de vin sau de şampanie
– sunt fericită
Şi pentru că toate aceste lucruri mi-au schimbat viaţa în bine, îmi doresc să ştie cât mai multă lume ce anume a produs această transformare. Cum am reuşit să-mi găsesc echilibrul şi, mai ales, de ce sunt mereu atât de fericită.

Povestea transformărilor prin care am trecut, a clipelor când credeam, cu adevărat, că nu-mi mai găsesc rostul, apoi revelaţia adevărului, povestea traseului pe care l-am parcurs de la Andreea din trecut, cea temătoare şi mereu atentă la cei din jur, la Andreea din prezent, cea încrezătoare şi atentă mai ales la ea, o să o spun detaliat pe 24 septembrie, începând cu ora 18:30, la conferinţa “Cum să ai o viaţă echilibrată şi frumoasă”, pe care o voi ţine la Connect Hub. Vă puteţi lua bilete de aici!

18 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • o cititoare pe 18 Sep 2015, 10:50
    greseli

    E pacat ca la varsta asta nu stie sa formuleze corect o fraza, mai ales ca aceasta figureaza pe un material destinat publicului larg, alaturi de o invitatie la cnferinta! Prea plina de sine sau mult prea ipocrita! Mai bine isi lua un consilier!!!

    0
    2

  • Andone Ana pe 18 Sep 2015, 06:25
    fericirea

    Cred ca Raicu simuleaza o fericire imaginara!!la aproape 40 de ani fara perspectiva unei casnicii si a unor copii e putin probabil.mai mult decat atat vrea sa si vanda biletele la conferinte.cum putem atinge fericirea fara sa avem banii ei??vizavi de silueta ei sigur are probleme de sanatate ce se vad si pe fata!!baliverne de vandut vise fraierilor!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod