Andreea Raicu Exclusiv: Mi-ar plăcea ca iubitul meu să fie autentic!

Andreea Raicu, în rochie roşie, în anul 2012, momentul din care începe transformarea


eva.ro: Cum ţi-ar plăcea să fie iubitul tău?


Un om care să poată să-şi trăiască viaţă conform valorilor lui. Vulnerabil, un bărbat asumat care să ştie să se bucure de viaţăAndreea Raicu
De multe ori am auzit această întrebare, iar răspunsul este unul care a surprins mereu. Mi-ar plăcea ca iubitul meu să fie autentic, un om care să poată să-şi trăiască viaţa conform valorilor lui. Vulnerabil, un bărbat asumat care să ştie să se bucure de viaţă.

Un om care ştie să se iubească cu adevărat, care se acceptă aşa cum e, care se simte bine în pielea lui, care se respectă şi care se poartă frumos cu el. Şi explicaţia este una foarte simplă, o astfel de persoană  o va face NECONDIŢIONAT şi cu cei din jurul lui. Fără excepţie. Atâta vreme cât te iubeşti pe tine, vei şti să-i iubeşti şi pe ceilalţi, când te vei purta frumos cu tine, nu vei putea să-i tratezi pe cei din jurul tău altfel.
Îmi doresc un partener care să ştie înainte de orice să se iubescă cu adevărat pe el şi care să ştie cât de minunat este. Aşa ştiu sigur că va face acelaşi lucru cu mine şi cu cei din jurul lui.

eva.ro: Ce mănâncă Andreea Raicu? Cum reuşeşti să fii în formă de atâţia ani?

Poate o să ţi se pară ciudat, dar Andreea Raicu mănâncă ce vrea şi, de fapt, mănâncă tot ce simte că are nevoie pentru că asta înseamnă echilibru! Am spus-o şi-o mai spun ori de câte ori am ocazia: orice interdicţie creează frustrări care duc la pierderea echilibrului. Din cauza asta eşuează toate dietele, din cauza asta “strategiile de aur” împotriva kilogramelor în plus nu dau rezultate.
Am învăţat să-mi ascult corpul. Corpul nostru e minunat şi ştie întotdeauna ce avem nevoie de aceea e important să-i dăm atenţie. Cum îl tratăm, aşa reacţionează! Corpul nostru are nevoie să fie tratat cu blândeţe şi dragoste, nu cu agresivitate şi brutalitate aşa cum facem ori de câte ori îl supunem unei cure de slăbire drastice ca să pierdem peste noapte cele patru kilograme care ni se pare că ne compromit silueta. De parcă peste noapte ne-am fi îngrăşat patru kilograme.
18 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • o cititoare pe 18 Sep 2015, 10:50
    greseli

    E pacat ca la varsta asta nu stie sa formuleze corect o fraza, mai ales ca aceasta figureaza pe un material destinat publicului larg, alaturi de o invitatie la cnferinta! Prea plina de sine sau mult prea ipocrita! Mai bine isi lua un consilier!!!

    0
    2

  • Andone Ana pe 18 Sep 2015, 06:25
    fericirea

    Cred ca Raicu simuleaza o fericire imaginara!!la aproape 40 de ani fara perspectiva unei casnicii si a unor copii e putin probabil.mai mult decat atat vrea sa si vanda biletele la conferinte.cum putem atinge fericirea fara sa avem banii ei??vizavi de silueta ei sigur are probleme de sanatate ce se vad si pe fata!!baliverne de vandut vise fraierilor!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod