Andra: „Dacă fac o fetiţă, aş boteza-o Alma-Maria sau Eva-Maria“

Sergiu și Andrei au sărbătorit, miercuri dimineață, 11 ani de Kiss FM, împreună cu Andra și Smiley. Artiștii au concertat live și au cântat 'La mulți ani!' radioului numărul 1 din România. Intervievați de cei doi realizatori ai matinalului Kiss FM, invitații le-au dezvăluit fanilor câteva secrete.
Pus mereu pe glume, Andrei a întrebat-o pe cântăreață dacă, în eventualitatea că ar avea și o fată, ar boteza-o Mara. Ca să o alinte 'Măruța', i-a explicat apoi realizatorul Kiss FM. „Îmi place și Mara, dar îmi place mai mult Alma-Maria, Eva-Maria”, a dezvăluit Andra, amintind că află zilnic din presă că ar fi însărcinată.

„Ea în fiecare zi primește vestea că e însărcinată, numai că o primește din surse externe”, a comentat și Smiley.

Cei doi invitați au fost chestionați și cu privire la intenția de a-și face tatuaje.
În vreme ce Smiley a declarat că nu vrea așa ceva, Andra a spus că-i este teamă. „Eu mi-aș dori, dar n-am curaj. Mi-ar plăcea, dar nu mi-aș scrie poezii pe mine, mi-aș scrie numele băiatului, al fetiței, al soțului meu”, a spus Andra.

Cei doi invitați au dezvăluit și care este juratul lor preferat de la X Factor, și anume Delia. Sergiu și Andrei s-au interesat și cu privire la lucrurile care i-au supărat recent pe invitați, aflând că Andra este o persoană care nu se enervează cu una, cu două.

„Eu nu mă enervez.
Dacă mă enervez, îmi trece repede. M-am enervat că a răcit băiatul meu, dar nu m-am enervat pe cineva”
, a mărturisit Andra la Kiss FM.
6 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 6 Nov 2014, 16:39
    Andra, evita CACOFONIA "Al - MA MAria - " !!!

    Andra si Maruta, va implor, mergeti pe Google si scrieti:"Cacofonia" si o sa va convingeti ca am dreptate, intrucat acesasta "pocitanie lingvistica" nu este acceptata doar cand se intalnesc silabele" - CA - CA ", ci, si atunci, cand se intalnesc silabe similare cum ar fi: # Ma uit LA LAura.#(aici putem pune alta prepozitie ca sa evitam: # Ma uit catre/spre Laura.# si exemple sunt cu zecile.). O sa intrebati "De ce?" Pentru ca e vorba despre niste elemente de compunere( unii zic ca sunt prefixe, dar nu sunt), care sunt purtatoare de sens si inseamna: "Caco-"= scabros, grobian, rusinos, dar si fortat, greoi, nearmonios, neelevat, iar "EU-" = elegant, elevat, armonios, placut, tonifiant, incantator si, de aici, vine cuvantul "EUfonie"(-"fonie" = se aude, se percepe cu auzul), care este opusul/antonimul lui "CACOfonie"! Sunt acceptate /institutonalizate doar 3 "cacofonii" :"BiseriCA CAtolica"; "tactiCA CAvalerilor teutoni" si "maneCA CAmasii"! Celelalte CACOFONII se anuleaza punand in fata cuvantului un adjectiv / un alt cuvant, care sustine ideea. De ex."Draga mea, fa-mi O Omleta!"se poate corija:"Draga mea, fa-mi o savuroasa Omleta, asa cum numai tu, stii sa faci!" Se observa ca alte tipuri de CACOFNII nu numai ca sunt enervante, dar sunt si greu de pronuntat, dificil de exprimat:" #Colorez CU CUloarea violet. # "Este o ideE Excelenta!# "; #S-a imbracat in marO Obositor!#" De aceea, Academia, inca din alte secole, a hotarat sa "salveze" HIATUL incomod, care este, si el tot CACOFONIE, apeland la CRATIMA( liniuta de unire), pentru ca nu se poate spune # NE Au dat telefon.#", ci # NE- Au dat telefon.#"! Da, acum este OK, intrucat CRATIMA salveaza hiatul(cacofonia) incomod.! ( Le au spus/ Le-au spus// Mi au dat./ Mi-au dat // Se au dus/ S-au dus s.a.m.d.) Oare, v-am convins, ANDRA si MARUTA sa nu aiba fiica voastra doua prenume, la care sa se intalneasca filalul primului cu startul celui de-al doilea, adica "AlMA MAria " , intrucat simtiti, si voi, ca este distonanat si este gresit d.p.d.v. LINGVISTIG( Gramatical si Lexical). Sa va dea Domnul sansa de a avea, si o FETITA, ca nu va spun cat sunt de dragalase! Doamne, ajuta-i!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod