Anca Serea e gravidă cu al cincilea copil şi se gândește la al şaselea

O familie cu mulţi copii. Adi Sînă şi Anca Serea aşteaptă al cincilea copil


Vestea că ea va naşte pentru a cincea oară a provocat isterie pe Facebook. Prietenii şi admiratorii cuplului i-au felicitat, dar au existat şi peraoane care au mustrat-o, acuzând-o că e habotnică. "Altă treabă decât să faci copii pe bandă rulantă mai ai? E timpul să vă opriţi! Deja sunteţi habotnici!", i-a transmis cineva.

"Nu, nu facem parte din nici un alt cult religios. Dacă ar fi fost aşa, vă întreb pe voi, aş mai fi mers la biserică, aş mai fi avut un duhovnic, aş mai fi botezat copii, nu ştiu.

Concluziile le trageţi voi. Nu, dar nu comentez! Eu respect religiile fiecărui om în parte", a declarat, în replică, prezentoarea de televiziune. "Fiecare este liber să aleagă cum trăieşte. Despre noi se ştie unde ne-am cununat, unde ne-am botezat copiii şi unde mergem să ne împărtăşim", a mai spus ea.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 10 Feb 2016, 21:06
    Normalitate

    Nu ne mira si nu ne deranjeaza ca in Romania au avut loc 20 de milioane de avorturi consimtite din '90 pana astazi, in schimb ii sarim unei femei in cap pentru ca isi doreste copii, pentru ca ii poate face si pentru ca ii poate creste. De parca i-am creste noi copiii, asa de tare ne preocupa.

    1
    0

  • pollet_a pe 5 Feb 2016, 17:56
    M-a intrecut.......

    S-a pocait Anca Serea ?

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod