Alyssia Milano, poză înduioşătoare cu fetiţa sa: „O voi alăpta până când va avea 6 ani!“

Actriţa a postat pe Instagram o amintire frumoasă din primele zile de viaţă ale fetiţei ei


Alyssia a mai postat o imagine superbă, un instantaneu alb-negru, în care apare admirându-şi fetiţa. "Fetiţa mea cea mare! Are un anişor!", a scris ea.

Actriţa mai are un băieţel, Milo, în vârstă de patru ani, cu soţul său, impresarul David Bugliari. Ea a mărturisit săptămâna trecută pentru revista People că i-ar plăcea să mai aibă un copil, dar crede că şi-ar cam forţa norocul.

Alyssa Milano, care joacă în serialul TV "Mistresses", şi-a anunţat sarcina în luna martie, prin publicarea unui articol pe site-ul său, care conţinea şi o poză cu o barză. "Ne bucurăm să vă spunem ca Milo va fi frate mai mare!", a scris vedeta atunci.

Alyssa Milano şi David Bugliari, în vârstă de 35 de ani, impresar la Creative Artists Agency, s-au căsătorit în august 2009, la New Jersey, după o relaţie de trei ani.

Născută pe 19 decembrie 1972, Alyssa Milano este o actriţă şi fostă cântăreaţă americană, ce s-a făcut remarcată după ce a urcat pe scenă pe Broadway, în spectacolul "Annie", notează Mediafax. Ea a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Samantha Micelli din serialul "Cine este şeful?/ Who's the Boss?" şi Phoebe Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod