Alte iubiri

Pentru ca Anca este mai noua in formatie, doar de doua luni si ceva, Mihaela Cernea ne-a povestit cum a fost cooptata in formatia Class, ramasa fara un membru dupa plecarea celeilalte Mihaele in Germania. "Noi organizam castinguri pe ici pe colo sa cautam solista care ne-ar trebui noua in trupa, cand m-a sunat Mircea de la Big Brother's sa ma intrebe daca o primesc la probe si pe sora sa Anca, proaspat intoarsa in tara dupa 11 ani de stat prin Italia si vreo doi in America. Am spus OK. Si a doua zi a dat proba si ne-a convins ca este cea mai buna dintre vocile ascultate.
Ea avea si ceva experienta si s-a adaptat destul de repede stilului nostru".

Anca Badiu a studiat in Romania canto, dupa care si-a continuat studiile muzicale in Italia, tara in care a locuit vreme indelungata. Dupa ce a cantat in Romania muzica folk cu unul din fratii ei (mai are si o sora), in Italia si-a schimbat stilul si a cantat cu formatia History. Impreuna cu acestia a aparut pe Canal 5, de unde i s-au propus mai multe proiecte, intre care sa cante backing vocal pentru mai multi artisti.
"Imi pare foarte bine ca la venirea in Romania am avut noroc sa cant alaturi de niste persoane deosebite ca cei de la Class. Ei sunt in prezent si prietenii mei, pentru ca este foarte greu dupa atatia ani de lipsa din tara sa-ti faci alti prieteni", ne-a marturisit Anca. Solista nu bea cafea, nu fumeaza si face foarte mult sport. Merge cam de 5-6 ori/saptamana la sala si alearga cam 40 - 50 de minute pe zi. Isi face cadou singura flori si adora in special crinii, dar si zambilele, florile de padure si trandafirii galbeni.
Ii place sa gateasca dar sa si manance, sa stea in fata televizorului si sa urmareasca filme.

Si Anca si Mihaela sunt inebunite dupa animale, iubind si crescand caini. Anca il are pe Boby, iar Mihaela pe Piti si Puffy. Bineinteles ca "odraslele" lor sunt foarte alintate dar si foarte simpatice si pasnice. Ca si stapanele lor.

Articol

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod