Altă faţă a lui Marilyn Monroe. 20 de fotografii pe care nu le-ai mai văzut niciodată

De-a lungul timpului, mai mulţi fotografi au încercat să surprindă momente din viaţa vedetei şi să prezinte latura ei naturală şi aceeaşi frumuseţe orbitoare care apare şi în pictorialele profesioniste.
Eve Arnold este un fotograf care a lucrat cu Marilyn Monroe mai bine de zece ani şi a reuşit să obţină imagini cu mult diferite faţă de cele pe care le ştim noi. În aceste fotografii, actriţa nu arată ca ruptă din reviste, ci îi este prezentată latura naturală, cu punctele ei forte, dar şi slabe.

Brightside ne aduce în atenţie un set de imagini incredibile, în care starul de o frumuseţe aparte pare cât mai aproape de noi.
2 Noiembrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • g. nedelcu pe 5 Sep 2017, 22:55
    M. M de Georgiana Stanciu

    Pace! Iertata-mi fie interventia nefiind critic de film.... Va multumim pentru articolul cu acest subiect controversat numit M. M. Ceea ce nu inteleg este care ar fi motivul pentru care titlul cu aceasta actrita apare obsesiv de cateva zile la inceputul stirilor YAHOO.....(intrebare retorica ) Oare s-au terminat subiectele de scandal?

    0
    0

  • filimon felicia pe 4 Sep 2017, 23:49
    Frumusete degeaba

    O femeie deosebit de frumoasa, Marilyn Monroe avea in perspectiva o cariera de succes care i ar fi asigurat o viata in lumina reflectoarelor, adulata de admiratori , rasfatata de fani si nu ar fi avut grija zilei de maine, Dar cand te conduce ambitia de a tinti mai sus decat e permis, cand patrunzi cu forta in spuma societatii, cand te ia gura pe dinainte si esti gata sa spui vrute si nevrute, cand intelepciunea nu este una din insusirile tale fundamentale, atunci ajungi sa calci pe un teren atat de fragil incat iti tai singur craca, pacat ca la 36 de ani nu e o glorie sa mori.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod