Adevaratul Michael din spatele lui Michael Jackson

Succes, fani, bani, acuzatii, pedofilie, talent. Toate acestea sunt legate de un singur om, dar cine a fost cu adevarat acesta? Depre Michael Jackson se stiu foarte multe lucruri si, de fapt, atat de putine.
Succes, fani, bani, acuzatii, pedofilie, talent. Toate acestea sunt legate de un singur om, dar cine a fost cu adevarat acesta? Depre Michael Jackson se stiu foarte multe lucruri si, de fapt, atat de putine.

Stim ca forta muzicii pe care o facea umplea stadioane intregi, stim ca a revolutionat muzica pop, stim ca a deschis portile industriei video in muzica, stim ca a fost acuzat de pedofilie, stim ca obisnuia sa cheltuiasca sume imense de bani pentru a-si satisface poftele..., din punctul de vedere al unora. Stim ca s-a imbogatit si a dat faliment de multe ori si uneori, aproape, in acelasi timp. Stim ca are 3 copii care au venit pe lume in situatii mai mult decat ciudate. A fost casatorit cu fiica unei alte legende, Lisa Marie Presley. Lista acestor "certitudini" aflate din gura in gura, poate continua.


Dar, oare stie cineva cine a fost cu adevarat acest Michael Jackson? Care au fost dorintele lui, asteptarile, ce iubea cu adevarat, dar si ce ura...

Copiii...


Cu certitudine ca, cele mai mari realizari ale lui, au fost cei trei copii, pe care ii iubea nespus de mult si intotdeauna a tinut sa precizeze acest lucru. Faptul ca in majoritatea iesirilor pe care le aveau in public, cei mici purtau masti pe fata, a fost tot o masura de protectie. Mai mult decat atat, de foarte multe ori, inca din tinerete, Michael a sustinut ca si-ar dori sa infieze multi copii, de origini si culori diferite.

Intotdeauna, copii au reprezentat un subiect controversat in viata lui. Scandalurile au inceput in 1993 cand a fost acuzat de molestare sexuala a unui minor. Atunci i-a stat alaturi Lisa Marie Presley.
In toata aceasta perioada, cei doi au negat si au tot negat aceste acuzatii. "Niciodata, dar niciodata, nu as putea sa fac acest lucru. Nu sunt asa. In inima mea nu exista aceste sentimente", declara cu disperare artistul, intr-un interviu realizat in 1995.

Iata care erau averile lui cele mai de pret


Elizabeth Taylor, una dintre cele mai bune prietene ale lui Michael, povestea ca acesta obisnuia ca, in timpul turneelor, sa se deghizeze si sa se duca sa viziteze copiii de la spitale si orfelinate. Apropo de aceste masti pe care le tot purta in ultima vreme, s-a tot vehiculat ca existenta lor ascundea chipul uratit de atatea operatii. Michael a declarat, insa, ca asa se deghiza ca sa poata iesi in public.

Celebritatea...


Multi dintre noi s-au visat, cel putin pentru cateva minute, in locul lui Michael, in locul lui Elizabeth Taylor, in locul celor pe care i-au vazut la televizor. Celebritatea este, pentru multi dintre noi, un vis, iar pentru altii o povara.
Acest lucru a fost valabil, de la un moment incolo, si in cazul lui Jackson. "Pot sa ma bucur de ce am realizat in spatele portilor mele, dar nu pot sa ma bucur in public. Nu pot sa ies si sa ma bucur de asta, pentru ca se transforma din nou in munca", declara la un moment dat artistul. Visa sa duca o viata normala, visa sa stea cat mai mult cu familia lui, visa sa se duca la cumparaturi, fara ca timpul sa para ca s-a oprit, pentru ca el a iesit pe strada. Tot Michael povestea intr-un interviu ca a fost, la un moment dat, la un supermarket patronat de un amic de-al sau si ca cei de acolo au fost nevoiti sa inchida locatia pana si-a facut el cumparaturile, pentru ca altfel totul se transforma in haos. Trebuie sa fie foarte greu sa traiesti asa...

"Voia sa iasa in oras ca un om normal.
Am fost in Casablanca (Maroc) si a aflat ca acolo era o piata draguta traditionala (suk) si a zis: 'Vreau sa merg acolo'. I-am raspuns: 'Michael, ar fi o nebunie'. Dar mi-a spus: 'Stiu ce sa fac. O sa ma imbrac la fel ca arabii, imi pun o masca si mergem'. Am mers si dupa 3 ore, cand ne-am intors, era foarte bucuros ca nimeni nu l-a recunoscut. Isi dorea sa fie un om normal si sa traiasca asa"
, a declarat la Happy Hour, Marcel Avram, fostul producator al lui Michael.
30 Iunie 2009
 

Comentariile 51-53 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gina pe 1 Iul 2009, 16:23
    michael

    Michael degeaba este deplans acum de toate publicatiile, cat a trait a fost mai mult batjocorit. Ba ca molesteaza minori,ba ca are nasul lipit, ca are 30 de operatii pe fata, ca este un drogat, s.a. Dar oare cand va fi lasat in pace? Odata cu el s-a inventat cuvantul MEGASTAR, deci macar acum sa ii dam respectul cuvenit.

    0
    0

  • Rafaela pe 1 Iul 2009, 14:00
    Geniu

    Michael Jackson a fost un geniu in muzica, cand esti la acest nivel nu mai poti avea o viata personala (perfecta) si nu stiu de ce li se cere asta, avem destule exemple cu multe alte genii care s-au dedicat operelor, artei... da Vinci, Michelangelo, Kant, Mozart, Eminescu....lista e mult prea lunga, cand acesti ''monstrii sacrii'' traiesc vesnic prin capodoperele lor, noi la cerem sa fie si un model pe plan personal , este imposibil...

    1
    0

  • Petronela pe 1 Iul 2009, 09:59
    Michael

    Oricate s-ar spune despre Michael, cred ca cel mai frumos ar fi sa se spuna doar lucrurile bune pentru ca Michael este un om care a influentat foarte multa lume nu numai prin muzica, dar si prin personalitate. Ati spus ca multi isi doreau sa fie ca el....Aunci, de ce se dezgroapa lucruri negative? Lasati-le acolo unde sunt....De multe ori, oamenii nu ar trebui sa stie totul, pentru ca interpreteaza cum vor ei....Faima nu vine intotdeauna cu lucruri bune....Si nu este treaba noastra sa judecam pentru ca nu suntem Michael si cine stie cum am fi reactionat noi......Am citit pe multe site-uri oameni care il ponegreau...Credeti ca sunteti mai buni? Nu prea cred... Mai lasati-l in pace......

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod