7 compromisuri pe care trebuie să le faci pentru a fi vedetă

Vrei cu orice preţ să fii vedetă? Dacă strălucirea scenei, numele tău pe prima pagină a ziarelor şi prezenţa în emisiunile de top sunt tot ceea ce îţi doreşti, trebuie să fii pregătită să plăteşti preţul. Care este acesta? Unul destul de mare, dacă eşti o persoană morală.
Vrei cu orice preţ să fii vedetă? Dacă strălucirea scenei, numele tău pe prima pagină a ziarelor şi prezenţa în emisiunile de top sunt tot ceea ce îţi doreşti, trebuie să fii pregătită să plăteşti preţul. Care este acesta? Unul destul de mare, dacă eşti o persoană morală.

Îţi prezentăm câteva compromisuri pe care le fac sau le-au făcut unele vedete din România pentru a ajunge la acest statut şi pe care probabil că vei fi nevoită să le faci şi tu, dacă vrei să fii celebră.

1.Susţinător financiar

Majoritatea vedetelor "de carton" din ţara noastră par să aibă în spate un motor care să le propulseze. Două exemple deja clasice pentru showbiz-ul românesc sunt Monica Columbeanu şi Bianca Drăguşanu, care au fost făcute vedete de bărbaţii cu care au împărţit patul.


Prin urmare, o viitoare vedetă se pare că are neapărat nevoie de susţinere financiară solidă, chiar dacă asta ar înseamna să trăieşti alături de un bărbat care ţi-ar putea fi tată.

2. Operaţii estetice dureroase

Odată găsit cel care e dispus să plătească oricât pentru iubirea ta, trebuie să lucrezi la fizic. Silicoanele, botoxul, extensiile de păr, unghiile false, lentilele, dantura perfectă şi tratamentele de înfrumuseţare de zi cu zi sunt obligatorii, aşa cum demonstrează cele mai multe vedete.

Operaţiile estetice dureroase sunt obligatorii dacă vrei să ai un corp perfect, de vedetă.

3. Scandalul

Abia acum este momentul să faci primii paşi către celebritate. Cel mai simplu poţi face asta prin scandal, aşa cum ne-au demonstrat zeci de vedete de la noi.
Iar scandalurile care prind cel mai bine sunt cele sexuale.

Fie faci pierdut un filmuleţ porno în care îţi faci de cap cu o vedetă, fie inventezi nişte acuzaţii serioase la adresa cuiva celebru. Pare malefic, dar funcţionează, dacă ar fi să ne luăm după incidentele celebre care au născut vedete. Vei fi pusă la zid, vei fi aspru criticată, dar acesta este preţul pe care trebuie să-l plăteşti.


4. În centrul atenţiei

Odată devenită cunoscută, intimitatea ta va avea de suferit. Vei fi urmărită peste tot de paparazzi, dar şi de cei care te vor arăta cu degetul pe stradă. De asemenea, trebuie să fii pregătită să citeşti şi să auzi cele mai dure comentarii la adresa ta din partea presei şi nu numai.

5. Obsedaţi

Nu uita nici de cei care fac adevărate obsesii pentru persoanele publice. Chiar dacă te admiră sau te urăşte, un astfel de personaj obsedat îţi poate face rău când te aştepţi cel mai puţin.
Şi pentru că ajungi vedetă prin mijloace nu tocmai de admirat, nu ar trebui să te mire dacă primeşti tot felul de insulte şi reproşuri când îţi este lumea mai dragă.


6. Neîncrederea

Când ai senzaţia că ai găsit iubirea şi te-ai îndrăgostit cu adevărat, nu ar trebui să te mire dacă eşti respinsă de cel la care visezi. Teama că ar putea fi puşi într-o lumină negativă fiind alături de tine îi poate determina pe unii bărbaţi să te respingă. În special pe cei care ţin la prestigiu.

7. Rudele şi prietenii

Ai ajuns vedetă şi te aştepţi ca rudele şi cunoscuţii să te admire cu adevărat? Ei bine, ai putea avea surprize şi la acest capitol. Pentru că ai recurs la tot felul de strategii dubioase pentru a fi vedetă, este posibil să pierzi respectul celor dragi.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 17 Iun 2011, 17:44
    Articol

    acest articol este unul ironic, acestea nu sunt sfaturi adevarate. asta este ceea, personal, cred. este pentru a arata inca o data saracia de la noi din tara si clasa de femei disperata dupa bani/faima. acest lucru isi cere si sacrificiul : promiluder cum spune alexa :))

    3
    0

  • Veronica pe 16 Iun 2011, 11:38
    de acord cu Alexa

    felicitari pentru comentariu, Alexa! Cred ca saracia generaza astfel de iluzii! Pentru ca asta se intampla in Ro, oamenii traiesc din iluzii, in lipsa unor valori! Gandeste-te ca suntem tara cu mai multe BMW-uri in trafic decat Germania! Oameni care nu au bani de benzina, dar se falesc ca au BMW! Totul e facut doar la suprafata, sa moara capra vecinului, cred ca asta e spiritul in Romania! Si fetele astea au acelasi principiu de existenta! Trist....

    15
    0

  • Alexa pe 16 Iun 2011, 08:00
    Promiluder!

    Cred ca vreti sa spuneti ca sa devii "prostituata de lux". Ca asta inseamna de cativa ani incoace acest statut de "vedeta" in RO. Adevaratele vedete cu stau atat in lumina reflectoarelor si nu se supun regulilor de mai sus. Ganditi-va la sistemul de valori pe care-l promovati. In Germania fetitele astea gen Crudu, Senzuala and co se numesc "Promiluder" si se face misto in presa de ele la greu. Cautati in dictionar, eventual adoptati aceasta sintagma si pentru ale noastre. Nu merita sa se numeasca persoane publice, nu mai zic de vedete. o zi buna! A. din DE

    24
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod