5 vedete care au dispărut din lumina reflectoarelor după ce s-au măritat

Ziua nunţii este, de departe, cea mai importantă zi din viaţa oricărui om, însă odată cu acest eveniment, unele persoane se schimbă radical. În această categorie se află şi câteva vedete feminine din ţara noastră, care odată ce s-au măritat au decis să dispară din lumina reflectoarelor.
1 din 6

Adelina Chivu s-a retras în Italia

Adelina Elisei era doar o prezentatoare frumoasă de la Antena 1, însă, odată ce l-a întâlnit pe Cristi Chivu, viaţa ei s-a schimabt radical. Cei doi s-au căsătorit şi au împreună două fetiţe, iar fosta vedetă de la Antena 1 s-a dedicat familiei şi s-a mutat la Milano, acolo unde Cristi are contract.
4 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Hocus Pocus pe 9 Iun 2013, 22:38
    Pacat...

    Intr-adevar prin aceste disparitii s-a creat o mare lipsa de material de barfa pentru media din romania. Asa cum vedeti, marea majoritate au plecat din tara, astfel incat nu mai au cum sa apara in lumina reflectorelor voastre, si cred ca nici nu le lipseste. Pacat insa de Marineasca care a ajuns sa fie pusa in lumina altor reflectoare care acum il vizeaza pe sotul ei "omul de afaceri". Eh, mai sunt si esecuri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod