5 anonimi deveniţi vedete datorită reclamelor. Ce fac în viaţa reală?

Multe persoane spun că urăsc reclamele de la televizor şi că ar vrea ca filmele şi emisiunile preferate să nu mai fie întrerupte de pauze publicitare, însă cu toţii reţinem feţele celor care joacă în reclame.

Fie că este vorba despre o reclamă la un restaurant de tip fast-food, la un magazin de electrocasnice sau la o firmă de telefonie mobilă, cu cât sunt mai inventive reclamele, cu atât ne rămân mai mult în minte personajele care apar în ele.
1 din 6

Paul Maximus este, de fapt, actorul Paul Ipate

Reclamele de la Vodafone în care sloganul era „Maxim, am spus“, au rămas în memoria tuturor oamenilor care le-au văzut. Unul dintre actorii principali era Paul Ipate, denumit în reclamă Paul Maximus.

Cu toate că publicul îl recunoaşte pe stradă datorită reclamelor, Paul este actor, jucând pe scena teatrului încă de la vârsta de opt ani. Paul Ipate s-a născut pe 17 martie 1985 în Bucureşti şi a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, secţia Actorie. Din timpul studenţiei, Paul a început să joace în câteva piese de teatru, precum „A fost odată în Brooklyn“, „Chiriţa ot Bârzoieni“ şi „Ferdinand al VIII-lea“, pe scena unui important teatru bucureştean, Teatrul de Comedie, notează cinemagia.ro. „Hârtia va fi albastră“ reprezintă debutul lui Paul în lungmetraj.
25 Noiembrie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cornel pe 27 Nov 2013, 09:35
    Pt. mm

    Cred cä Nina are dreptate. Este o reclamä neinspiratä. Sau se urmäreste sä fii socat de aspectul primitiv al ciobanului? Unde au gäsit oameni atât de respingätori? Puteau sä aleagä un om mai in vârstä, dar cu aspect pläcut, ironie finä - specificä täranului român de bunä calitate. Suntem un popor de oameni frumosi, inteligenti, ästa are figurä de om primitiv. Respingätoare reclamä.

    0
    0

  • Radu pe 27 Nov 2013, 09:29
    Pt. mm

    5 sfaturi practice ca să te încălzeşti rapid când este frig afară

    0
    0

  • mm pe 27 Nov 2013, 07:13
    :)

    Sa vina in Noua Zeelanda. Poate are sanse sa stea 1-2 ani... si de aici, nu se stie niciodata ce va fi... Sa vina cu viza de turist si sa contacteze Asociatia. Succes! :) Pentru "Doamna" Nina, care a postat mai sus: de unde atata rautate, Pisi? Te-ai ajuns? Daca ar fi asa, ai avea de unde sa imparti bunatate si intelegere pentru POPORUL TAU. Pentru ca, pana la urma, tot poporul nostru este, oriunde in lume am trai. Dar NU AI aceasta bunatate. Intai trebuie sa o "pui" in sufletul tau, ca sa ai de unde imparti si altora. Lucreaza la asta. Ti-ar folosi.

    0
    0

  • Nina pe 25 Nov 2013, 09:43
    INGROZITOR

    O reclamä NEINSPIRATÄ. Aratä exact nivelul românilor. Nu ca dezvoltarea tehnologiei insä. CIOBANI. Aferim !

    3
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod