16 proprietăți luxoase ale membrilor Familiei Regale Britanice. Locuințele lor te lasă mut de uimire!

Membrii Familiei Regale se străduiesc să pară oameni cât mai simpli și obișnuiți. Iar atitudinea deschisă și prietenoasă a celor mai celebri dintre ei, așa cum sunt Prințul William și Prințul Harry, alături de soțiile lor, ne fac să credem că sunt la fel ca noi ceilalți.

Dar abia când vezi cum arată locuințele și reședințele în care trăiesc sau se relaxează realizezi, de fapt, ce înseamnă să ai sânge albastru.

Descoperă câteva dintre cele mai importante și spectaculoase locuințe ale Familiei Regale.
1 din 17

Ducatul Lancaster

Această proprietate aduce venituri anuale de aproximativ 20 de milioane de dolari. Ducatul de Lancaster aparține Ducelui de Lancaster, care este Regina Elisabeta a II-a. Proprietatea are 18433 de hectare și se întinde pe o suprafață de cinci comitate: Lancashire, Yorkshire, Cheshire, Staffordshire și Lincolnshire.
Proprietatea aduce venituri anuale Reginei Elisabeta și este separat de Domeniul Coroanei, care este o colecție de terenuri și proprietăți din Regatul Unit ce aparține monarhului britanic, indiferent cine este acesta. Pentru că Ducatul Lancaster cuprinde câteva orașe, include în total 13 castele.
MAI MULT DESPRE: vedete, locuinte, Casa Regala
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod