10 vedete care şi-au înşelat soţiile cu persoane la care nu te-ai fi gândit

Mulţi oameni aleg frecvent să îşi înşele partenerii de viaţă, iar câteodată persoana cu care o fac nu arată deloc bine. Atunci când celebrităţile îşi trădează soţiile, aşteptările noastre cresc, însă nici ei nu par să ştie să facă alegeri prea bune!

Thatviralfeed ne prezintă un top al celor mai proaste alegeri sentimentale ale vedetelor. Descoperă povestea a 10 vedete care au decăzut după ce au înşelat:
1 din 11

Hugh Grant

Hugh Grant a ruinat cei 13 ani de mariaj cu frumoasa Elizabeth Hurley din cauza unei prostituate cunoscută ca Divina.
30 August 2017
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 6 Ian 2017, 23:47
    Daca femeia e femeie, barbatul n-o inseala.

    Femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in casa si curva in pat. De cele mai multe ori femeia uita ca si barbatul are nevoie de iubire.

    1
    1

  • radu pe 19 Dec 2016, 11:10
    FEMEILE

    Articol scris de o femeie . Femeile sunt masini de produs copii si se folosesc de barbati in acest sens si stiu doar sa manipuleze , sa vaneze barbatii cu bani sau cu statut social . Si daca barbatu le inseala el face acelasi lucru da in alt sens . Barbatu fiind programat sa incerce mereu noi femei ..Astfel procreerea speciei este asigurata.

    1
    5

  • Alin pe 3 Oct 2016, 17:15
    Articol scris de o feminista convinsa

    Nicio femeie care sa insele nu apare in articol. Toti barbatii sunt prezentati intr-un mod negativ. In toate situatiile barbatii au pierdut ceva. Poate ca n-au pierdut nimic. Doar pentru ca o persoana arata bine nu inseamna ca poti fi fericit alaturi de ea. Se vede clar ca articolul e scris de o femeie poate si inselata si care vrea sa demonstreze ceva. Si anume cat de penibila este.

    9
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod