10 actori din „Game of Thrones“ și partenerii lor de viață

Am trăit cu sufletul la gură fiecare secvență din celebrul serial, încât uneori am uitat cu toții că unele cupluri din film nu sunt împreună și în viața reală. Cu excepția unuia singur!


Serialul ”Game of Thrones” a făcut senzație în întreaga lume și personajele lui au generat multe sentimente, de la iubire până la ură. În special, poveștile de dragoste au fost trăite intens de cinefili, astfel încât uneori se uita lucrul esențial, adică acela că acele cupluri nu există în viața reală.
Bineînțeles, cu excepția unuia singur: John Snow (Kit Harington) și Ygritte (Rose Leslie). 

Însă, viața personajelor pe care le-am plăcut sau le-am urât în acest serial arată cu totul altfel în realitate alături de familiile lor. 

BrightSide a realizat o galerie cu fotografii de familie care ne arată viața reală a personajelor îndrăgite din celebrul serial. Iată cum arată partenerii de viață sau familiile, în unele cazuri, ale actorilor care ne-au făcut să trăim intens acest serial:
1 din 11

1. Kit Harington (Jon Snow) and Rose Leslie (Ygritte)

Kit Harington, britanic, și Rose Leslie, scoțiancă, s-au cunoscut la filmările celebrului serial în 2012, când interpretau personajele Jon Snow și Ygritte. Kit Harigton nu a ezitat să declare că s-a îndrăgostit de Rose Leslie în timp ce filmau sezonul al doilea din „Game of Thrones“. Filmările au avut loc în Islanda, iar peisajele de basm au contribuit şi ele la naşterea poveştii lor de dragoste, după cum declara actorul într-un interviu. 

Sezonul al doilea al serialului rămâne favoritul lui "pentru că Islanda este o ţară atât de frumoasă, pentru că Luminile Nordului sunt magice şi pentru că acolo m-am îndrăgostit. Când eşti atras de o persoană şi mai ao ocazia să filmezi anumite scene cu ea este foarte simplu să te îndrăgosteşti", spune actorul. 

Kit Harington şi Rose Leslie au apărut pentru prima dată împreună în public în aprilie anul trecut (2016). Ei sunt logodiți și au anunțat recent că se căsătoresc, însă nu se cunoaște locul și data la care va avea loc ceremonia.
MAI MULT DESPRE: actori, divertisment, Game of Thrones
18 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod