Kruger&Matz lansează SmartWatch Classic, un accesoriu cool pentru persoanele moderne

SmartWatch, un accesoriu elegant la un preț accesibil, care te menține informat la birou și acasă.
Krüger&Matz, brandul polonez IT&C care a intrat recent pe piața locală printr-un eveniment inedit de lansare – colaborarea cu What’s UP! , unul dintre cei mai populari tineri artiști români - lansează acum primul ceas inteligent. SmartWatch Classic le oferă utilizatorilor o experiență modernă și smart, incluzând o varietate de caracteristici la un preț accesibil.

SmartWatch Classic este un ceas practic și modern, cu funcții multiple, care menține informat posesorul atât la birou, cât și acasă. Simplu de utilizat, cu o interfaţă prietenoasă şi, în acelaşi timp, foarte subţire, uşor şi cu un design elegant, SmartWatch este un accesoriu cool pe încheietura oricărei persoane.

„Acesta este primul smartwatch Krüger&Matz și, de asemenea, primul produs pe care îl lansăm în 2015.
Tehnologia este din ce în ce mai importantă în viața noastră, motiv pentru care am dorit să le oferim clienților noștri mai multe optiuni, adaptate stilului lor de viață dinamic, pentru ca ei să răspundă provocărilor in timp real.”
, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

Ceasul permite controlarea celor mai importante funcții ale smartphone-ului, precum și accesul constant la notificări. Datorită posibilității de a fi sincronizat ușor și rapid cu un smartphone, ceasul inteligent Kruger&Matz este foarte util în situațiile în care utilizatorul nu poate răspunde la telefon, fie că este la volan, fie că este la birou.

De asemenea, posesorul unui SmartWatch-ul Krüger&Matz are opțiunea de a controla direct de la încheietura mâinii player-ul de muzică și camera foto de pe telefonul său mobil.
Ceasul inteligent este accesoriul perfect pentru persoanele active, fiind dotat cu un pedometru, pentru a le ajuta să își atingă obiectivele de activitate fizică. În plus, este activă funcția Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut. Ca o versiune in miniatură a telefonului, ceasul ajută posesorul să fie la curent cu tot ce se întâmplă în jur.

Carcasa de grafit și brățara neagră de silicon conferă ceasului o eleganță deosebită, iar cele patru fețe disponibile îi vor mulțumi atât pe clienții care preferă un look clasic, cât și pe cei cărora le place stilul sport.
SmartWatch se asortează perfect oricărei ținute. De asemenea, ceasul este rezistent la praf și la apă, inclusiv la scufundări până la o adâncime de un metru.

Prețul recomandat de producător pentru comercianți pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro și pcgarage.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod