Avanpremiera FIRST DATE – emoțiile unui nou început

În Culise te invită Joi, 05 Februarie, de la ora 19:00 la o primă întâlnire cu FIRST DATE – avanpremiera unei comedii captivante despre începuturi, scrisă și regizată de Conrad Mericoffer.
Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. First Date propune o caricatură a vremurilor în care trăim concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați.
Exact așa cum suntem noi toți.

În spectacol îi veți vedea pe frumoșii nebuni – Andrei Seușan, Camelia Pintilie, Victoria Răileanu și Ionuț Oprea. Laurii pentru text și spectacol îi revin lui Conrad Mericoffer, responsabil pentru replicile și situațiile delicioase pe care le veți întâlni și în viața de zi cu zi.

Ne vedem la FIRST DATE Joi, 05 Februarie, de la ora 19:00 in bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să vă bucurați de emoțiile unei prime întâlniri! Pentru rezervări 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod