Ford Fusion. Priveste lumea de sus.

Ford Fusion este automobilul perfect pentru activitati urbane, concentrand trasaturile cele mai reusite ale modelelor MPV (vehicule multifunctionale) si SUV (Sport Utility Vehicle - vehicule utilitare sport). Fusion se distinge de celelalte automobile de clasa mica prin pozitia inalta de condus ce confera o buna vizibilitate, ergonomie si accesibilitate.

"Fusion este primul autovehicul special proiectat pentru a ajuta cuplurile tinere moderne sa circule in cele mai bune conditii in traficul urban", a declarat Martin Leach, Vicepresedintele Departamentului pentru Dezvoltarea Produselor de la Ford Europa.


Fusion ofera unei familii urbane un mediu interior spatios si modulabil. Privita din exterior, masina seamna cu un autoturism de teren, beneficiind insa de avantajul unui consum redus de combustibil. Gama de motorizari permite alegerea intre propulsorul 1,4 l TDCi turbodiesel common-rail, ce dezvolta o putere de 68 CP si un cuplu 160 Nm, sau motoarele Duratec 16 V pe benzina, disponibile in varianta de 1.4 litri, 80 CP sau cea de 1.6 litri, 100 CP.

Ca o noutate absoluta in domeniu, incepand cu 1 septembrie 2005, Romcar, importatorul oficial al autovehiculelor Ford in Romania, a anuntat extinderea perioadei de garantie pentru autoturisme la 4 ani, fara limita de kilometri.
Aceasta garantie reprezinta o premiera pe piata auto din Romania, nici un alt importator neavand in prezent aceste conditii. Mai mult decat atat, Romcar va acorda gratuit aceste conditii, retoactiv, tuturor clientilor Ford care au achizitionat un autoturism in perioada 1 ian. - 31 august 2005 de la oricare dintre dealerii Romcar.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorin pe 19 Apr 2011, 00:02
    Ford Fusion

    Ford Fusion nu impresioneaza prin design nici la interior si nici la exterior. Este o masina de familie spatioasa, foarte bine compartimentata si modulara. Consum mic, pret bun, masina robusta, gaarda la sol inalta. Aspectul este de tractoras de oras.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod