Ford Fiesta. Te conduce la distractie.

Ford Fiesta reuneste cele cinci atribute esentiale pe care clientii le apreciaza la autoturismele de clasa mica: placerea de a conduce, siguranta ridicata, spatiul interior apreciabil, stilul si economia de combustibil.

Pentru un autoturism de clasa mica cu mare manevrabilitate si usurinta de a parca, spatiul disponibil este atat de generos, incat modelul pare mai mare din interior decat din exterior. Interiorul lui Fiesta este optimizat pentru a crea confortul si spatiul necesar pentru 5 persoane si pentru bagajele acestora.
Capacitatea portbagajului este de 284 litri, suficienta pentru a acomoda doua valize mari, sau un carucior pentru copii, fara a afecta sau modifica pozitia banchetei din spate.

In privinta sigurantei, Ford Fiesta este dotat cu primul sistem ABS cu greutate redusa, cu patru canale, din industrie. Acest sistem deosebit de eficient incorporeaza standard un distribuitor electronic al fortei de franare (EBD), care intra in actiune inaintea ABS-ului si imbunatateste stabilitatea in conditii de franare severa.


Gama de motoare ofera posibilitatea alegerii intre versiunile Duratec, pe benzina, cu capacitati de 1.3, 1.4 si 1.6 litri, respectiv varianta diesel TDCi de 1.4 litri.

Compact si usor, motorul Duratorq TDCi de 1,4 litri 68 CP este realizat dupa ultima tehnologie diesel cu injectie cu rampa comuna si are unul dintre cele mai bune nivele ale consumului de combustibil din industrie: 4,3 litri la 100 km.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h este de 14,8 secunde, iar viteza maxima este de 156 km/ h.

Ford Fiesta poate fi achizitionata in doua variante de caroserie, cu 3 sau 5 usi, de la dealerii din reteaua Romcar, importator oficial al marcii in Romania.


Ca o noutate absoluta in domeniu, incepand cu 1 septembrie 2005, Romcar, importatorul oficial al autovehiculelor Ford in Romania, a anuntat extinderea perioadei de garantie pentru autoturisme la 4 ani, fara limita de kilometri. Aceasta garantie reprezinta o premiera pe piata auto din Romania, nici un alt importator neavand in prezent aceste conditii. Mai mult decat atat, Romcar va acorda gratuit aceste conditii, retroactiv, tuturor clientilor Ford care au achizitionat un autoturism in perioada 1 ian.
- 31 august 2005 de la oricare dintre dealerii Romcar.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rafael pe 10 Mai 2008, 19:57
    ford fiesta

    cum as putea gasi lista cu preturi actualizate si poze ? multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod