Activități de primăvară care te vor face să te bucuri la maxim de viață

Primăvara este anotimpul care ne redă pofta de viață și dorința de a săvârși acte care ne încântă inimile, motiv pentru care am pus pe lista 7 activități de primăvară care ne vor înălța spiritual.

Activitati in aer liber


1. Planteaza flori. In gradina blocului, in gradina de la tara a bunicilor sau, de ce nu, pe balconul de la apartamentul in care locuiesti. Sa plantezi flori inseamna sa oferi viata, sa contribui la insanatosirea planetei si la infrumusetarea ei.

2. Picnic in parc. De cand nu ai mai facut asta? De cand nu te-ai mai bucurat de un pranz sanatos savurat in natura, pe iarba verde si in parfumul imbietor al copacilor inmuguriti? Ca sa nu mai spun de pozele inedite cu care iti poti impresiona prietenii de pe retelele de socializare.

3.
Fa jogging. Nu te alearga nimeni, asa ca poti sa te bucuri de aceasta activitate in ritmul tau. Nu ai nevoie decat de tine si de o pereche de adidasi confortabili, poate si de o pereche de casti pentru acele care vor sa se deconecteze complet. Fa jogging atunci cand simti ca nu mai poti. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod