ABC-ul dansului. Cu DAnceTime

20 de ani, viitoare mireasa sau deja mamica?

20 de ani, viitoare mireasa sau deja mamica?

Astazi, mai mult ca oricand, se poarta dansul, muzica si miscarea. Dansul si cursurile de dans dau incredere in sine, un tonus fizic si psihic excelent si te ajuta sa fii in pas cu moda. Varsta fizica este prea putin importanta cand dansezi.

La radio sau acasa, asculti destul de des melodii care te energizeaza (Cha-Cha sau Jive), linistesc si calmeza (vals vienez sau lent), trezesc dorinta (tango) sau pot transmite pasiunea si iubirea din tine (rumba). Dar oare cum se danseaza si cum se pot recunoaste ce stiluri de dans sunt unele melodii ca sa poti dansa bine?

Se asculta Alesha Dixon - The Boy Does Nothing – care este ca stil de dans Jive, Duffy – Merci (Cha-Cha) sau Colman Brothers - El nino (Cha-Cha) sau Santana, Norah Jones sau Francois Feldman - Les valses de Vienne, adica rumba, vals lent sau vals vienez.

Daca inca mai citesti probabil ca doresti sa stii mai mult. Prima liniuta din ABC-ul dansului este deja a ta.

Spre deosebire de alte forme de miscare, persoanele care aleg sa urmeze cursuri de dans sunt cu un pas inainte altora, se orienteaz catre dezvoltarea lor nu numai fizica, ci si spirituala (body-mind-soul), sunt persoane noncoformiste care imbina utilul si placutul. Doresc sa iasa din cotidian, sunt constiente ca anumite stiluri de dans sunt chiar terapii neconventionale, cu efecte garantate la nivel general, in functie de starea pe care vrei sa o ai sau o schimbi.

Fie ca vei incepe de saptamana viitoare sau te gandesti serios la cateva lectii de dans pentru nunta ta sau pentru dezvoltarea armonioasa a copilul tau iata cateva indicii despre cum ar trebui sa fie un curs de dans de calitate.

In primul rand cu un numar mic de persoane in sala (10-12), apoi bine organizat si cu un numar echilibrat de stiluri redus in fiecare modul.
Pe parcursul cursului nu ar trebui sa mai vina noi persoane la acelasi modul ca sa se poata avansa. Instructorii sa aiba rabdare, sa explice bine si sa fie, binenteles, dansatori experimentati in arta dansului.

La Scoala de Dans DAnce Time din Bucuresti, pentru a nu te plictisi, a invata usor si a te relaxa, dansul se studiaza pe nivele de dificultate si module cu durata de 16 sedinte /8 saptamani. Dupa ce a inceput modulul vei invata linistita in grupa aleasa de pe www.dancetime.ro, fara ca alte persoane sa se mai inscrie in grupa. La incepatori nivel 1 descoperi ce este cu salsa, cha-cha, rumba, vals vienez si rock`n`roll.
La nivelul 2 cu tango european, samba, jive, merengue si vals lent. Apoi totul se aprofundeaza si se preda tango argentinian & bachata la cele doua module de intermediari si avansati. 

Instructorii DAnceTime sunt dansatori profesionisti bine pregatiti, cu experienta de minim 6 ani de zile in dans, grupele de maxim 12 persoane, iar salile de dans arata exact ca in poze.

Astazi venim in intampinarea dorintei tale de a incepe cursuri de dans si oferim 5% discount primelor 20 persoane care se inscriu la cursurile DAnceTime. Intra pe site, www.dancetime.ro, pentru verificarea programului si apoi vino la cursuri pentru ca ABC-ul tau in materie de dans sa fie complet. 


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ffxiv gil pe 7 Sep 2010, 06:52
    http://www.buy-ffxiv-gil.org/

    No se necesita una mente "querer" para sobrevivir, cuando hasta las plantas de luchar por sus vidas. Obtendrá más lejos en la vida, mediante la aplicación correcta de opinión, de lo que será, por sólo intentarlo. Cuando se trata de contar nuestra "suerte", todo suma.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod