Horoscop: Fertilitatea în funcţie de zodia ta şi influenţa fazelor lunii

Fazele lunii au fost de mii de ani asociate cu fertilitatea femeilor. Luna este în astrologie planeta fecundităţii şi reprezintă femeia, mama, sarcina, naşterea. Această conexiune dintre ciclurile lunare şi fertilitatea femeilor există în numeroase culturi, din timpri străvechi, dar este în continuare învăluită în mister.

10 idei de cadouri: Ce să-i cumperi iubitului tău de Crăciun

Numărătoarea inversă până la sosirea Crăciunului a început. Nu mai e mult şi va trebui să le dăruieşti celor dragi cadouri care să-i bucure. Şi pentru că cei mai mulţi dintre noi ne plângem că nu avem timp, ne-am gândit să vă propunem câteva idei care să vă ajute în alegerea cadoului perfect de la Moșu'. Azi am ales zece variante de cadou pentru iubitul tău.

Nargila Grill&Bar - Seherezada din centrul Bucureştiului

Nargila Grill&Bar este noul local cu specific oriental din centrul Bucureştiului al cărui design autentic trimite cu gândul la poveştile Seherezadei. Locaţia este situată în zona magazinului Unirii, fiind amplasată pe două nivele. Acestea sunt amenajate cu accesorii şi mobilier în stil oriental, cu detalii ce pun accentul pe materiale dintre cele mai fine, culori şi ţesături speciale.

Ora de iarnă: 5 efecte asupra sănătăţii tale

În noaptea de sâmbătă (27 octombrie 2012) spre duminică (28 octombrie 2012) România va trece la ora oficială de iarnă. Ceasul se dă înapoi, astfel că ora 04:00 devine ora 03:00.

Adio epilat! S-a inventat gelul care stopează creșterea părului

Se estimează că, în medie, o femeie cheltuie, de-a lungul vieții, aproximativ 14.000 de euro pentru a avea o piele fină. Grație unei descoperiri științifice, operațiunea de epilare ar putea deveni o amintire amuzantă pentru femei, la fel cum bărbații ar putea scăpa de "chinul" bărbieritului.

Tommmi dă gustul

Tomi, primul ketchup al românilor, care dă gustul încă din 1997, are o nouă campanie de imagine care va rula pe televiziuni până în mai.

Donna Medical Center prelungeşte cadoul lunii Martie şi de Iepuraş: Voucherele Donna 20 Plus şi Donna 40 Plus cu reducere de 40%!

Donna Medical Center prelungeşte cadoul lunii Martie, cele două vouchere, Donna 20 Plus şi Donna 40 Plus, şi în luna Aprilie! Cele două produse cuprind servicii medicale dedicate femeilor şi oferă o reducere de 40% din preţul serviciilor incluse.

Tunsoare si culoare primavara/vara 2012

Vara isi trimite subtil, dar sigur, mesagerii. Vremea frumoasa de afara cere, desigur, un nou look. Si Wella Professionals stie mai bine decat oricine ceea ce iti doresti.

Targul Educational si de Tabere, 22-25 martie - Sala Palatului, Bucuresti

De astazi pana duminica, 25 martie, la “Targul Educational si de Tabere”, care se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, va asteapta cele mai bune preturi si cele mai variate oferte pentru tabere si pentru educatie de cea mai buna calitate.

Toshiba prezintă gama 2012 de televizoare

Toshiba Europe GmbH a anunţat astăzi generaţia 2012 de televizoare, care se remarcă printr-un design deosebit, calitate foarte bună a imaginii și soluții variate de conectare pentru divertisment multimedia diversificat. Plecând de la tipologiile divers de consumatori multimedia, Toshiba anunță noi modele de televizoare LED compacte și televizoare Full HD cu 3D, fiecare din ele având caracteristici unice prin care asigură spectatorilor cea mai bună experiență vizuală și audio.

Masa de Paste, delicioasa si usor de pregatit cu electrocasnicele potrivite de la Electrolux

Masa de Paste reprezinta prilejul ideal pentru a-i aduce pe cei dragi aproape, pentru a-i rasfata si a le oferi preparate gustoase si sanatoase. Pentru a te asigura, insa, ca pregatirile nu-ti vor rapi toate momentele libere, ai nevoie de cele mai bune ajutoare in bucatarie: electrocasnicele Electrolux. Astfel, in trei pasi simpli poti obtine o masa bogata si spectaculoasa.

Sondaj eva.ro: A greşit Luciu fiindcă s-a operat după naştere?

Operaţia de mărire a sânilor pe care vedeta a făcut-o recent a intrigat lumea medicală.

Sondaj eva.ro: Cum va continua drama Zinei Dumitrescu?

În ciuda asigurărilor date de fiul ei, fosta creatoare de modă este încă ruptă de lume. Spune ce crezi despre cazul ei.

Sondaj eva.ro: Crezi în superstiţii?

Scandalul vrăjitoarelor a dovedit din nou că multe personaje publice cred în tot felul de ciudăţenii. Eşti superstiţioasă sau nu?

Cât va rezista cuplul Vanghelie - Mizil?

Dezvăluirea relaţiei dintre primarul sectorului 5 şi deputata Oana Mizil continuă să provoace controverse. Cât timp credeţi că va rezista această pereche insolită?

Sondaj eva.ro: Greşesc vedetele care vor să fie sexy imediat după ce nasc?

Spuneţi ce părere aveţi despre vedetele disperate să arate la fel de bine ca înainte de sarcină.

Sondaj Eva.ro: Credeţi că protestele din Piaţa Universităţii vor continua?

Forţele de ordine au început să controleze situaţia în centrul Capitalei, iar forţa protestului e mai redusă. Cum va evolua acest eveniment?

Sondaj eva.ro: Ce credeţi despre violenţele din Piaţa Universităţii?

Protestul din Piaţa Universităţii s-a transformat în lupte de stradă între manifestanţi şi forţele de ordine. Ce a declanşat violenţele din centrul Capitalei?

Trimite felicitările Eva de Sfinţii Mihail şi Gavriil

În fiecare an, pe 8 noiembrie, creştinii ortodocşi şi greco-catolici îi sărbătoresc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gravriil, consideraţi în tradiţia creştină conducătorii cetelor de îngeri şi călăuzitorii sufletelor în drumul lor spre Rai.

1 Mai la mare: oferte ieftine

Ce facem de 1 Mai? Cei mai mulţi dintre noi merg la mare! Unde la mare? În Costineşti, Mamaia, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche. Unde ne cazăm în această minivacanţă weekend? Unii preferă la cort, alţii la pensiuni, vile sau hoteluri.
Pagina: