Tudor de la Fly Project, singur la un an de la casatorie

Baietii de la Fly Project au un program extrem de incarcat zilele acestea, la sfarsitul saptamanii trecute plecand direct de la Sibiu catre Rusia, la Astrakhan, unde si-au continuat turneul international #MostWanted.

Pentru ca sunt discreti si niciodata nu au facut prea multa valva legat de viata lor persoanala, atat Tudor cat si Dan au venit singuri la evenimentul muzical de la Sibiu, desi amandoi sunt proaspat casatoriti:

"Nu amestecam treaba, e adevarat ca atunci cand au fost libere ne-au insotit, insa nu e obligatoriu sa fie asa. Atat Anamaria cat si Raluca, sotia lui Dan, au programul lor si alte obligatii de care trebuie sa se ocupe, asa ca nu suntem mereu impreuna. E adevarat ca  s-a potrivit sa se implineasca un an de la casatoria noastra civila fix pe 3 septembrie, insa Ana stie cel mai bine cum sunt si niciodata nu mi-a impus nimic, m-a inteles si m-a sprijinit si de asta am ajuns aici" a spus Tudor.

Zecile de mii de spectatori din Piata Mare din Sibiu au cantat alaturi de Fly Project, ca de fiecare data, vers cu vers, Like A Star si cel mai nou single - So High, iar cele patru dansatoare sexy, imbracate sumar, au facut senzatie cu o coregrafie extrem de senzuala semnata de Bogdan Boanta.

In cateva zile, Fly Project va lansa videoclipul piesei So High, la care se lucreaza de cateva saptamani, pentru ca va fi cu totul diferit de clipurile de pana acum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod