VIDEO uimitor! Fetele de la Amadeus, show cu artificii si fantani arteziene pentru 60.000 de oameni!

Artistele din trupa Amadeus au sustinut unul din cele mai spectaculoase concerte din cariera. Talentatele romance au cantat in fata a peste 60.000 de oameni, in Republica Moldova, in cadrul unui show-concept uluitor.
Artistele au concertat pe o scena imensa, alaturi de Orchestra Nationala Simfonica TeleRadio Moldova, arii de Vivaldi, Ciprian Porumbescu si Schostakovich, sub bagheta dirijorului Arkadi Beryn, care a colaborat inclusiv cu Jose Carreras, Alessandro Safina si Roberto Alagna.

Amadeus a evoluat in mijlocul unui spectacol de lumini, lasere, artificii si fantani arteziene, show-concept adus direct din Germania si Dubai. Efectele speciale fost programate astfel incat sa se sincronizeze cu ritmul pieselor interpretate.
Cei peste 60.000 de oameni au privit uluiti imensa manifestare despre care s-a spus ca a fost una din cele mai complexe puse in scena in Republica Moldova.

"Ne-a impresionat foarte tare ca am fost invitate sa cantam in cel mai important moment al evenimentului, dupa artisti mari din Republica Moldova, precum Stas Mihailov, si dupa Alexandra Stan. Am interpretat Furtuna de Antonio Vivaldi, Balada de Ciprian Porumbescu, Zorba's Dance, Second Walz de Schostacovich si Frech Can Can"
, declara Andreea Runceanu.


Trupa Amadeus a concertat anul acesta la mari evenimente internationale: la ziua presedintelui Kazahstanului, unde a fost invitat si Vladimir Putin, la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, la un eveniment exclusivist din Sardinia, alaturi de Mika si inainte de Robbie Williams, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod