Sylvia a ramas fara costum de baie dupa ce a sarit in piscina la Splash

Sylvia a inceput filmarile pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apa” cu multe emotii. Artista a avut insomnii din cauza stresului si a fricii ca nu se va descurca la sariturile in bazin.
„Cu o zi inainte de antrenament am clacat si am inceput sa plâng de ciuda ca nu reuseam sa sar corect de la inaltimea pe care mi-o propusesem. Eram foarte stresata. M-a durut stomacul de nervi, in special in ziua concursului”, povesteste artista.

In plus, chiar inainte sa ajunga in fata camerelor de filmat, solista a constatat cu stupoare ca avea costumul de baie patat cu ulei autobronzant, astfel ca l-a schimbat, pe ultima suta de metri, cu unul din doua piese. Costumul de rezerva i-a creat insa probleme la saritura.

„Aveam un costum intreg pe care l-am patat exact inainte de filmare.
Mai aveam la mine unul din doua piese, asa ca l-am folosit pe acela. Dupa ce am sarit de la trambulina in cap in apa am constatat ca sireturile slipului se dezlegasera si ca slipul plutea undeva in departare. Nu mai stiam cum sa ma imbrac mai repede in apa”
, povesteste amuzata Sylvia.

Artista a tinut o dieta bogata in fibre si carbohidrati pentru a avea energie pe toata perioada in care a filmat pentru emisiunea de la Antena 1.

„Am cam exagerat cu cerealele si batoanele de ciocolata, insa chiar am avut nevoie de o sursa de energie pentru ca tot cantonamentul a fost foarte solicitant”
, spune artista.

Sylvia va putea fi urmarita la “Splash! Vedete la apa”, joi seara, in prima editie a show-ului estival de la Antena 1. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod