Xonia - Un nou single, un nou look cu label.m

Xonia este una dintre artistele apreciate atat la noi in tara, cat si peste hotare. A devenit rapid un model pentru multe adolescente dar si pentru femeile care au un stil mai nonconformist. Pe langa alegerile ei vestimentare, Xonia pune mare pret pe modul in care arata parul ei.
Pentru ca vrea sa aiba un par frumos si sanatos, dar in acelasi timp sa fie in pas cu moda in materie de hairstyling, Xonia a ales produsele profesionale label.m, brand care, pe langa produse de cea mai buna calitate, lanseaza trenduri, colaboreaza cu designeri celebri pentru a oferi un look complet.

Unul dintre produsele de care s-a indragostit este label.m Powder Pink, spray cu particule roz care coloreaza parul intr-o nuanta moderna de roz pastel. Usor de folosit, acest produs permite crearea de suvite colorate, efect de ombre si coafuri creative pentru un look modern, ca desprins de pe catwalk.

De asemenea, ne-a marturisit ca iubeste volumul si ca a descoperit un produs care o ajuta sa obtina un volum incredibil cu doar doua pulverizari.
Este vorba de Texturising Volume Spray care combina textura unei pudre pentru volum cu cea a unui fixativ pentru a oferi o coafura de durata, cu un volum incredibil,  fara a mai tapa parul.

Am surprins-o pe Xonia purtand o pereche de ochelari foarte moderni, creati special pentru label.m de catre faimosul designer britanic Giles Deacon. Mai mult decat atat, label.m este sponsor oficial la London Fashion Week, iar faptul ca Xonia a ales aceste produse demonstreaza atentia pe care o acorda ea ingrijirii parului dar si imaginii in general.

Hair stylistul Gina Aron a ales 2 coafuri inspirate din trendurile prezentate la London Fashion Week: “am ales sa-i colorez parul in ombre pastel, trend foarte promovat pe catwalk, care se va mentine si in urmatoarele sezoane si este foarte potrivit pentru sezonul estival”.

Produsele profesionale label.m sunt disponibile pe www.LuxBeauty.ro si in centrele de infrumusetare partenere Beauty One.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod