WILLMARK A CRESCUT ALĂTURI DE... CINDY CRAWFORD ŞI MARILYN MONROE

„Copil fiind colecţionam foarte multe maşini şi postere - pe un perete aveam numai postere cu Stalone şi pe celălalt aveam două femei care mi se păreau foarte draguţe, Cindy Crawford şi Marliyn Monroe”, i-a mărturisit Willmark micuţei Miruna, prezentatoarea emisiunii „Jurnal pentru copii”, difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 09.30, la Digi24.

Cel mai mic reporter de televiziune a reuşit să afle de la Wilmark cum a ajuns acesta în România. “Am fost un student foarte bun şi am câştigat o bursă de studii, un schimb cultural, un student român a plecat în Columbia si eu am venit aici. Am venit la Facultatea de Petrol şi Gaze şi... iată-mă la dansuri.”

Ajuns în România Wilmark s-a acomodat imediat. Doar cu frigul are ceva probleme, chiar şi după atâţia ani. Şi cu surplusul de adrenalină: „Aveam o perioadă în care îmi plăcea să încerc foarte multe lucruri, să încerc adrenalina şi atunci am zis "ia să mă urc în avion la 4000 de metri înalţime şi să mă arunc de acolo sa vad ce se întâmplă".

Acum mă mai gândesc de doua ori dacă să mă arunc sau nu”, spune amuzat columbianul.



În copilărie, micuţul Will era total diferit de cum este astăzi: un copil retras, nu prea vorbăreţ. “Stăteam foarte mult în camera mea, construiam, îmi plăcea să construiesc lego, să dezmembrez maşinuţe, să construiesc motoraşele, îmi plăceau foarte mult magneţii, să fac circuite, electronica îmi plăcea enorm, calculatoarele”, povesteşte Willmark în interviul ce va fi difuzat sâmbătă, de la ora 09.30, la Digi24, în cadrul emisiunii „Jurnal pentru copii”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod