Wentworth Miller a vrut să se sinucidă după ce a terminat de filmat "Prison Break"

Celebrul actor a mărturisit că se luptă din adolescenţă cu depresia şi gândurile suicidare.

După ce a terminat de filmat serialul "Prison Break" a pus câteva kilograme în plus, s-a luptat cu depresia şi s-a gândit la sinucidere, scrie contactmusic.com

După ce a fost batjocorit de o publicaţie pentru faptul că se îngrăşase în 2010 după ce a terminat de filmat celebrul serial, Wentworth Miller a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu sincer în care explică faptul că după ce a terminat filmările la Prison Break în 2010 a trecut printr-o perioadă dificilă, cu stări accentuate de depresie şi gânduri suicidare, găsind alinare în mâncare.

Publicaţia The Lad Bible a postat două fotografii cu actorul din Prison Break şi cum arăta el în 2010

"Mă lupt cu depresia din copilărie şi am pierdut multe lucruri importante din cauza ei. În 2010 treceam printr-o perioadă extrem de proastă din viaţa mea şi am găsit alinarea în mâncare. Putea să fie orice altceva, cum ar fi drogurile, alcoolul, sexul, însă mâncatul a devenit singurul lucru care mă ajuta să merg mai departe. Şi m-am îngrăşat. Ce este aşa mare lucru? (...) Acum când văd această fotografie cu mine în tricoul roşu îmi amintesc de clipele oribile prin care am trecut şi de lupta pe care am purtat-o cu mine", scrie actorul pe Facebook.

În 2013, celebrul actor a recunoscut că este homosexual şi spune că prima tentativă de suicid a avut-o la 15 ani, fiind legată de orientarea sa sexuală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod