Wella deschide o nouă locaţie de training în hairstyling

16 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Wella deschide o nouă locaţie de training în hairstyling

Wella Professionals lanseaza The Studio. Simbol al performantei si al excelentei in educatia stilistilor (Wella & Londa). Noua locatie de training in hairstyling este locul in care spatiile moderne intalnesc experienta vasta a specialistilor Wella Professionals si Londa Professional.

“The Studio este un atelier de creatie. Locul unde se exerseaza si se nasc adevarate opere de arta in coafura, care, ulterior, sunt traduse si transmise catre clientele finale din toate saloanele de coafura din Romania”, spune Dana Dinca, Education Manager, Professional Brands.

Noul The Studio ofera stilistilor educatie de calitate si inspiratie.

Aici au la dispozitie cele mai performante echipamente si produse de hairstyling marca System Professional, Wella Professionals si Londa Professional. Alaturi de cei 4 lectori dedicati: Mirela Gonciulea, Alina Rau, Florian Radu si Arabela Saulig, toti membrii echipelor Wella Romania, Wella Winners si Londa Professional sustin cursuri la The Studio. Arabella Saulig este si Responsabil SP Education pentru Romania.

Toate trainingurile Wella se bazeaza pe inspiratia ce creeaza tendinte, scopul acestora fiind sa ii transforme pe cursanti in experti in hairstyling. Pentru ca excelenta in arta aranjarii parului are ca sursa pasiunea pentru par frumos.
    
Primul centru de pregatire avansata Wella s-a deschis in Romania in anul 2000.
In cei 10 ani de activitate, aici s-au pregatit majoritatea stilistilor din Romania, fiind cel mai activ si mai performant centru de educatie in hairstyling din Romania. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod