Wanda a slăbit 8 kilograme și are de patru ani acelaşi regim: este dependentă de yogofiber!

DJ Wanda a decis în urmă cu patru ani că este timpul să-și schimbe radical stilul de alimentație, astfel că a renunțat complet la dulciuri și la orice alimente ce conțin sare și grăsimi.
DJ Wanda a decis în urmă cu patru ani că este timpul să-și schimbe radical stilul de alimentație, astfel că a renunțat complet la dulciuri și la orice alimente ce conțin sare și grăsimi.

“Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele, dar nici tocmai suplă nu am fost! În urmă cu patru ani, mi-am schimbat radical regimul de viață și am dat un "refresh": fără zahăr, fără grăsimi și...  cu mult sport! Am slăbit opt kilograme. Înainte aveam 58 de kilograme, iar acum am 50 de kilograme la 1,70 cm înălțime. Mă mențin la acestă greutate acum de ani de zile!”, declara Wanda.

Wanda a devenit astfel dependentă de produsele de la Fru Fru, iar de patru ani de zile consumă aceleași alimente. Vedeta mărturisește că preferatul ei este yogofieber, un iaurt special cu multe fibre și cereale.

“De patru ani, mănânc aceași mâncare de la Fru Fru în fiecare dimineață! Ploaie, vânt, ninsoare... am chef sau nu am chef , eu îmi iau porția de yogofiber. Este un produs ultrafresh, adica preparat în aceași zi... Ca să fiu mai precisă, în fiecare dimineață sunt niște oameni care taie fructele, selectează semințele și pun cerealele într-un iaurt proaspăt de bivoliță”.

În ultimii patru ani, Wanda recunoaște ca s-au schimbat multe în viața ei, că iubiții au venit și au plecat, însă doar regimul alimentar a rămas constant.

“Alimentația a rămas singura constantă din viața mea. Și iubitii i-am schimbat de atunci. Prietenii mei sau apropiații râd și-mi spun că am Yogofiber-ul și cațelușul Boo legați la inimă și așa este! La început, simțeam cum toți din jurul meu se intrebau cum de am slăbit, mai apoi, când m-au cunoscut și-au dat seama că e modul meu de viață. Inclusiv de sărbători îmi păstram dieta. De exemplu, de Paște cred că eram singurul om care alerga în parc. Mai exact, în prima zi de Paște, eu alergam pe șoseaua Kiselef... singură și liberă”, îşi aminteşte Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod