"Vocea României": Răsturnări de situaţie

A treia etapă a show-ului difuzat de Pro TV a propus un amestec de vârste, cei mai tineri concurenţi având 16 ani, iar cel mai în vârstă 52 de ani. Doar doi concurenţi au reuşit să întoarcă toate scaunele juraţilor, unul ajungând în echipa lui Marius Moga, iar celălalt fiind adjudecat de Smiley.

Prima concurentă a serii a fost Ana Maria Alexie, care a cântat piesa "Rehab" a regretatei Amy Winehouse. Loredana a fost singura care s-a întors pentru Ana Maria, care declarase anterior că ar fi extrem de încântată ca acest lucru să se întâmple.

A urmat englezul David Bryan, care este stabilit de câţiva ani în România şi care a fost unul din cei doi concurenţi ce a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. David este cel care alături de trupa Hotel FM a câştigat în 2011 selecţia naţionala pentru Eurovision. Acesta a reprezentat România la Dusseldorf (Germania), ocupând locul 17. Cu toate acestea, David Bryan s-a arătat dezamăgit de traiectoria carierei sale după participarea la Eurovision.
Încă de la primele acorduri ale piesei "It will rain", Brenciu, Loredana şi Moga s-au întors pentru David, care l-a convins apoi şi pe Smiley.
După ce şi Loredana, şi Moga i-au promis că îi vor compune piese, David Bryan a ales să meargă în echipa lui Moga.

O altă apariţie de senzaţie a serii a fost Andreea Olariu, în vârstă de 16 ani, pentru care juraţii s-au bătut corp la corp ca urmare a modului în care a interpretat piesa "I surrender".

Dornic s-o câştige în echipa lui, Brenciu a încălcat regulile concursului şi l-a imobilizat pe Moga, pentru ca scaunul acestuia să nu se întoarcă. Tot Brenciu a fugit în culise pentru a o cunoaşte pe mama Andreei, ceea ce i-a făcut pe ceilalţi membri ai juriului să declare în glumă că ar avea nevoie de o cămaşă de forţă.

Smiley, care a ascultat-o cu gura cascata pe durata întregii piese, a fost cel ales de Andreea Olariu să-i fie antrenor.
Andreea a declarat că, pe lângă recunoaşterea talentului, îşi doreşte ca prin prezenţa la acest show să o ajute pe mama ei, care a fost diagnosticată cu cancer şi a trecut printr-o operatie dificilă.
"Îi dedic mamei participarea mea la acest concurs", a declarat ea.


Smiley şi-a completat echipa cu Laura Gherescu, 25 ani, care a făcut parte din trupa de backing vocals a Analiei Selis, iar acum cântă cu trupa ei prin cluburi.
Laura a reuşit să-i impresioneze cu piesa “Upside down” pe Moga şi Smiley. “Ai cântat foarte dulce”, a laudat-o Loredana, iar Smiley a completat: “E ea foarte dulce!”. Laura l-a ales pe Smiley să-i fie antrenor, pentru ca “s-a întors primul”.

O altă apariţie lăudată a serii a fost Cezar Dometi, care i-a impresionat pe Brenciu şi Moga cu piesa "Make you fill my love", deşi fusese diagnosticat cu laringită în ziua audiţiilor.
Cezar a declarat că îl apreciază mult pe Horia Brenciu, dar că îl alege pe Moga, care şi-a completat marţi echipa cu doi concurenţi, rămânându-i opt locuri libere în echipă.

Şi Horia Brenciu şi-a adjudecat doi concurenţi în această a treia ediţie, pe Nicolae Cristian Robert şi pe Ioana Bianca Cristea (18 ani), care a cântat "You lost me".

Nicolae Cristian Robert, 24 ani, este instrumentist şi solist vocal.

El a ales piesa “You are so beautiful” pentru auditiile pe nevăzute şi l-a făcut pe Brenciu să se întoarcă după numai câteva secunde.
“Ai inceput liniştit, frumos, ca şi acum ai fi avut un concert, nu ca sa ne convingi pe noi”, a spus Brenciu, în timp ce concurentul a răspuns: “Sincer, am cântat pentru mine”.

Loredana şi-a adjudecat trei concurenţi în această seară.
Pe lângă Ana Maria Alexie, care a deschis concursul, Loredana a fost singura care s-a întors pentru Nicoleta Gavriliţă, din Chişinău, care a interpretat piesa "Yesterday", şi pentru Gheorghe Vijai "Daddy", care a mai concurat şi la "Românii au talent", fiind recunoscut de Smiley.

La ediţia din această seară a participat şi Mihai Jipa, de 52 de ani, care a interpretat piesa "I can help falling in love with you". Deşi niciun jurat nu s-a întors, toţi i-au apreciat vocea şi curajul de a se prezenta la acest show.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod