Premieră la "Vocea Romaniei": 3 scaune în 3 secunde!

David Bryan (27 ani), este fostul solist al trupei Hotel FM şi cel care a câştigat finala calificărilor la Eurovision acum un an.

Este din Anglia, dar trăieşte în România de şase ani, după ce s-a îndrăgostit de ţara noastra. După Eurovision, spera să aibă o carieră în muzică, dar a fost extrem de dezamăgit: “Am coborît înapoi la viaţa normală. Vocea României e ultima încercare pentru mine în România, după asta, probabil mă întorc în Anglia”, a spus concurentul.

David a ales piesa “It will rain” şi a reuşit o performanţă incredibilă: a întors trei scaune în trei secunde!

Până la urmă, toţi antrenorii au apăsat pe buton, iar publicul l-a aplaudat în picioare pentru prestaţia lui incredibilă.

“M-ai spart!”, a spus Moga, uluit de ce auzise.



“Eu îmi doresc o voce ca a ta, dar n-am avut-o niciodată. Să ştii că eu am cele mai frumoase fete din concurs în echipă!”, a încercat să-l ademenească Brenciu.

“Chiar dacă alegi altceva în seara asta – ceea ce ar fi o prostie, îţi jur – ce zici să cântăm o piesă împreună şi să o lansăm la Sala Palatului, la concertul meu?”, i-a propus Loredana.

Marius Moga a avut un discurs simplu şi la obiect: “Am compus pentru Maroon 5, pot să-ţi compun şi ţie!”, şi asa l-a câştigat pe David Bryan în echipa lui.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod