Premieră la "Vocea Romaniei": 3 scaune în 3 secunde!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2012
David Bryan (27 ani), este fostul solist al trupei Hotel FM şi cel care a câştigat finala calificărilor la Eurovision acum un an.

Este din Anglia, dar trăieşte în România de şase ani, după ce s-a îndrăgostit de ţara noastra. După Eurovision, spera să aibă o carieră în muzică, dar a fost extrem de dezamăgit: “Am coborît înapoi la viaţa normală. Vocea României e ultima încercare pentru mine în România, după asta, probabil mă întorc în Anglia”, a spus concurentul.

David a ales piesa “It will rain” şi a reuşit o performanţă incredibilă: a întors trei scaune în trei secunde!

Până la urmă, toţi antrenorii au apăsat pe buton, iar publicul l-a aplaudat în picioare pentru prestaţia lui incredibilă.

“M-ai spart!”, a spus Moga, uluit de ce auzise.“Eu îmi doresc o voce ca a ta, dar n-am avut-o niciodată.
Să ştii că eu am cele mai frumoase fete din concurs în echipă!”,
a încercat să-l ademenească Brenciu.

“Chiar dacă alegi altceva în seara asta – ceea ce ar fi o prostie, îţi jur – ce zici să cântăm o piesă împreună şi să o lansăm la Sala Palatului, la concertul meu?”, i-a propus Loredana.

Marius Moga a avut un discurs simplu şi la obiect: “Am compus pentru Maroon 5, pot să-ţi compun şi ţie!”, şi asa l-a câştigat pe David Bryan în echipa lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod