VIP Studios. Grand VIP Studios. Experienţa cinematografică supremă

Sălile Grand VIP Studios le-au oferit aseară invitaţilor la vizionarea peliculei Skyfall o combinaţie perfectă de rafinament tehnologic, relaxare şi stil.
Cele mai importante vedete din România, alaturi de invitaţi din presă, au urmărit noua misiune a lui James Bond în atmosfera exclusivistă oferită de Grand VIP Studios. Albertina Ionescu, Dana Rogoz, Radu Vâlcan, Lucian Mîndruță, Maria Marinescu, Dorian Boguță și Dan Bordeianu sunt doar câteva dintre numele care au alcătuit aseară un anturaj select de cinefili VIP pentru a trăi împreună suspansul, acţiunea şi răsturnările spectaculoase de situaţie oferite de Daniel Craig si colegii săi de platou.

Puţini sunt agenţii secreţi care, după ce sar într-un tren aflat în plină viteză pentru a anihila o grupare criminală, se opresc puţin pentru a-şi aranja butonii de la cămăşă.
Unul dintre ei este Bond. James Bond. Eleganţă, putere şi atitudine, în doze bine măsurate. Un asemenea spectacol impune o experienţă cinematografică pe masură. Odată cu această vizionare, invitaţii au descoperit atributele unor săli de cinema VIP şi serviciile prin care acestea se diferenţiază de cele obişnuite.

Experienţa unei vizionări exclusiviste începe de la momentul cumpărării biletelor. Clienţii Grand VIP Studios sunt primiți în zona Concierge, o zonă distinctă care le asigură un timp de aşteptare mai scurt.
Iar pentru că statutul de VIP impune un grad de intimitate, sălile VIP Studios asigură un lounge şi garderobă separate, bar privat, bufet pregătit de un Chef dedicat, zonă pentru fumători şi wi-fi, toate incluse în costul biletului.
În fiecare sală, designul modern, spaţiul intim şi confortul oferit de canapelele ce înlocuiesc clasicele scaune sunt completate de calitatea ireproşabilă a sunetului şi a imaginii.

Un film bun este ca o băutură fină: ambianţa în care este consumat contribuie la savoarea sa.
„Shaken, but not stirred”, ar fi zis relaxat Daniel Craig personalului de servire, dacă s-ar fi aflat aseară pe una din canapelele din Grand VIP Studios. Stilul şi eleganţa afişate de el pe ecran au rezonat însă perfect cu ambianţa din sală, iar spectatorii prezenţi au simţit că fac parte din lumea James Bond, pentru o seară.

Cele două săli Grand VIP Studios pot fi închiriate, iar experienţa oferită de Grand VIP Studios poate fi personalizată în funcţie de eveniment. O aniversare, o conferinţă sau o lansare specială pot fi organizate la Grand VIP Studios cu ajutorul echipei de specialişti care le coordonează.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod