Dana Rogoz, îmbrăcată în stil James Bond

Vedeta nu pierde nicio ocazie pentru a încerca ţinute inedite, pe care apoi le postează pe blogul său personal.

Ultima sa alegere este extrem de provocatoare, inspirată de Agentul 007 și de cel mai nou film cu acesta, Skyfall, notează cancan.ro.



Dana a optat pentru o rochie neagră din piele, pantofi cu toc înalt, un palton roşu şi mănuşi. Rogoz este foarte încântată de fotografii şi spune că au o atmosferă aparte.



"Ieri seară am fost invitată la un eveniment care avea dress code 'James Bond Style'. Am ales o rochie neagră de piele, pantofii cu toc înalt şi, fireşte, mănuşi. Pentru o astfel de temă, se cerea şi o sedinţă foto specială pentru blog.

Locaţia perfectă şi la îndemână a fost chiar parcarea Mall Băneasa. Imi plac pozele, au o atmosferă filmică. Nu-i aşa?", a scris Dana Rogoz.



Mai mult, ea şi-a anunţat cititorii că astăzi este o zi foarte importantă pentru ea, dar încă nu poate spune despre ce este vorba.

"Azi e o zi foarte importantă pentru mine. Înca nu vă pot spune despre ce este vorba, dar un gând bun din partea voastră, s-ar putea să-mi poarte noroc, cine ştie? Abia aştept să vă pot spune secretul."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 31 Oct 2012, 14:27
    O parere...

    Fata asta se crede atat de interesanta...E extrem de banala, foloseste doar artificii pentru a iesi in evidenta... Nu se impune cu nimic, nu surprinde cu absolut nimic. Cu originalitatea sau autenticitatea te nasti, nu ti le atribuie o rochie, niste pozitii dobandite de a sta in fotografie sau in "must have"...Uitati-va la Sharon Stone sau Monica Bellucci...clasa intr-adevar, femei frumoase si expresive intrinsec, feminine si interesante, iar tinutele sunt un accesoriu caruia ele ii confera valoare, nu invers! fata asta se straduieste, in schimb, asa de mult, chiar rea mult, sa se faca remarcata...Stii ceva? Nu toti ne nastem pentru a fi vedete sau a intra in istorie! Maturizeaza-te!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod