Vineri, Michael Bolton ajunge la Bucuresti

24 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Vineri, Michael Bolton ajunge la Bucuresti

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul lui Michael Bolton, ce se va desfasura la Sala Palatului din Capitala, duminica, 28 iunie, incepand cu orele 20:00.

Aflat in plin turneu international, Michael Bolton va parasi publicul din Salonic, imediat dupa concert, si va ajunge in Romania vineri noapte cu un avion privat ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni.

Pe toata perioada sederii acestuia in Bucuresti, organizatorii au facut toate pregatirile, respectand cu strictete conditiile impuse de artist, oferindu-i, pe langa alte lucruri esentiale, si posibilitatea de a se "infrupta" cu mancaruri vegetariene preparate in stil traditional, dar si de a savura un pahar de vin rosu.   

Concertul de duminica seara va cuprinde toate hit-urile megastarului american, piese incluse pe cel mai recent material discografic al sau intitulat "The Very Best of Michael Bolton".


"How Am I Suppose to Live Without You", "A love so beautiful", "How can we be lovers", "When a man loves a woman", "Said I loved you but I lied" sau "Can I touch you there", vor fi doar cateva dintre cele mai romantice melodii, care vor rasuna pe scena Salii Palatului in cadrul acestui concertului "The Very Best Of Me".

Biletele mai pot fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua Diverta, dar si online prin www.myticket.ro.
Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.I - 350 lei, Cat.II - 250 lei, Cat.III - 150 lei si 100 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:45
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod