Vedetele au defilat la Promenada Summer Fashion

Miercuri, 2 iulie 2014, orele 20:00, PE terasa Promenada, a avut loc prima ediție a "Promenada Summer Fashion Show" - prezentare de modă a ținutelor de vară, pe stilul tău, din Mall Promenada.  Gazda evenimentului a fost Andreea Marin.  Evenimentul a fost urmat de lansarea celui mai nou concept de distracție și relaxare din Nordul Capitalei, TrickShot.

Urmăriți aici cum a fost la Promenada Summer Fashion Show: http://suntpe.promenada.ro/pe-fashion/cum-a-fost-la-promenada-summer-fashion-show-art8241476408/.

Vedetele care au defilat pentru brandurile care se regăsesc în Promenada:
PEEK & CLOPPENBURG & TIME SQUARE BY CELLINI - ANCA SEREA și BOGDAN VLĂDĂU
VICOMTE A & ICENTRE - ȘTEFAN STAN și CABRAL
CALZEDONIA & OPTIBLU - SIMONA IFTIMI
KILLTEC - DDY NUNES
INTIMISSIMI & CIELO VENEZIA 1270 - ANDREEA OPREAN
U.S.
POLO - DORIAN POPA și ALINA EREMIA
TCHIBO – AGNES MATOKO
LASHEZ & ENZO BERTINI – CRINA ABRUDAN și BIANCA IONIȚĂ
COLIN’S – ANDREI LEONTE și ADINA POSTELNICU
DEPOT 96 & MUSETTE – CARMEN BRUMĂ
ONLY FOR YOU – IULIANA LUCIU și TANIA BUDI
PRELUDE & BAGATT – RALUCA ARNĂUTU
BRAICONF & IL PASSO – VICTOR SLAV și RADU VÂLCAN
DANA BUDEANU – ALINA CRIȘAN și GIULIA
STEFANEL – DANA ROGOZ și DJ WANDA
TOMMY HILFIGER & CIELO VENEZIA 1270 – NICOLLE CHERRY și MIHAI MORAR
MANOUSH & IL PASSO – GEANINA ILIEȘ și NICOLLE STANESE

Universul DallesGO, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din București şi locul preferat de întâlnire al tinerilor pasionaţi cu profesionişti din industria creativă, a asigurat în cadrul acestei prezentari de modă, prin intermediul diviziei de stilism avansați, coordonată de binecunoscutul critic de modă Ovidiu Buta, stylingul colecțiilor magazinelor participante.
Stiliștii DallesGo implicați în acest proiect au fost: Eliana Adam, Milona Hristov, Florin Oancea, Claudia Hîrșu, Ioana Bălălău, Anca Briciu, Bianca Brighilă, Nicoleta Obis, Raluca Birsăsteanu, Ana Avram, Raluca Dumitru, Bianca Naciu, Andreea Budăi, Claudia Georgescu, Janina Nazgârie, Anca Prodan, Mihaela Teodorescu, Ioana Burlacu, Anda Tănase, Sorin Istrate.

Machiajul și hair styling-ul au fost asigurate de experții de la MAC și Yvonne Salon. Minunatele buchete și aranjamente florale au fost asigurate de floraria Florens.

Dincolo de fascinația unei seri în care frumusețea și moda au fost protagoniste, dincolo de persoanele publice pe care le-am revăzut fie pe podium, fie urmărind evenimentul alături de noi, OMENIA a fost invitatul special al evenimentului.

Prin intermediul urnelor mobile cei prezenți au făcut donații și am reușit să o ajutăm pe Daria, cea care avea nevoie de ajutorul nostru.  Au dat mâna pentru a realiza un eveniment de anvergură dedicat vieții atât branduri consacrate în moda din țară și din străinătate, cât și vedete din televiziune, muzică, modă, actorie. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod