România mondenă. 6 vedete care s-au întors la şcoală după ani de zile

Preocupate să îşi clădească o carieră cât mai repede cu putinţă, multe dintre vedetele mioritice au lăsat studiile pe plan secund. Aşa se face că, ani buni după terminarea liceului sau a studiilor medii, din dorinţa de a face o schimbare în carieră sau, pur şi simplu, de a-şi îmbogăţi cunoştinţele, vedetele s-au întors la şcoală.
1 din 7

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu se bucură de o carieră solidă în televiziune, fiind una dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Prezentatoarea TV a debutat în urmă cu 20 de ani la Tele 7 ABC şi şi-a amânat studiile superioare pe care, după cum s-a dovedit, nu a reuşit să le ducă la bun sfârşit, deşi are patru încercări diferite la activ, petrecând trei ani la I.E.F.S, doi la Filologie, un an la Psihologie şi, cel mai recent, trei ani la Facultatea de Regie-Film.

Faptul că nu are o diplomă de studii superioare nu a împiedicat-o pe Mihaela Rădulescu să fie, pe lângă moderatoare de emisiuni TV, şi un scriitor publicat, dar şi regizor de videoclipuri muzicale, de scurtmetraje ("Musca din Periprava") şi de filme documentare, printre multe altele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod