Vedete ajuta guvernantii. Fabrica dementa le sustine...

de Ileana Voicu Ghinea, 5 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Vedete ajuta guvernantii. Fabrica dementa le sustine...
Luni, Orlando, Blaj, Bubanu si Roxana, realizatorii Fabricii Demente de la Radio 21 au mers personal la Guvern pentru a livra donatiile facute de vedete in campania Radio 21 "Fii dement! Ajuta statul".

Chiar in timpul sedintei de Guvern, echipa "Fabricii Demente" s-a prezentat cu coletul la sediul din Piata Victoriei.

"Avem aici obiectele cu care cativa dintre artistii nostri au simtit nevoia sa ajute statul imediat dupa ce acestia au deschis contul in care romanii pot face donatii statului, pentru a-l ajuta in lupta cu criza.
Cum bani nu mai are nimeni, s-au donat obiecte: Cheloo a donat un patent, Connect-R a donat o pereche mai veche de adidasi nr 45, Tavi Colen o pasare, Grasu XXL litiera motanului lui, Costel, CRBL un papion, DJ Andi o pereche de casti, iar noi un joc de Monopoly”
, au explicat dementii de la Radio 21.

Ajunsi la Registratura unde trebuia predat coletul, Orlando, Blaj, Bubanu si Roxana s-au razgandit si au salvat papagalul donat de Tavi. "Ne-a fost prea mila de el si nu l-am putut lasa pe maini straine.
L-am luat inapoi cu noi la radio, pentru ca vrem sa ajunga la un om care sa-l ingrijeasca si sa-l iubeasca”,
au declarat matinalii.

"Contrar a ceea ce se crede, angajatii care ne-au primit la Guvern si la biroul de Registratura au fost extrem de amabili, au indragit pasarea si s-au bucurat ca am salvat-o", au incheiat cei din Fabrica Dementa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod