Vanessa Redgrave si Franco Nero, casatoriti neoficial

de Ileana Voicu Ghinea, 11 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Vanessa Redgrave si Franco Nero, casatoriti neoficial
Presa internationala anunta faptul ca cei doi parteneri de viata si-au unit destinele... "neoficial" intr-o ceremonie privata care a avut loc acum mai bine de 4 ani.

Cei doi formeaza un cuplu inca din anul 1967, pe cand jucau impreuna in muzicalul "Camelot", informeaza Mediafax. Imediat dupa nasterea fiului lor, astazi in varsta de 40 de ani, cei doi au decis sa se separe, insa nu au incetat niciodata sa se iubeasca. In 2006 s-au regasit si au decis ca a venit vremea sa-si uneasca simbolic destinele in fata catorva prieteni, fara implicatii legale, insa.

"A fost destul de clar pentru noi toti ca nu ne doream ca mariajul nostru sa aiba un caracter legal si nici sa fie asociat cu toate acele chestiuni financiare.
Am vrut sa ne distantam de aceste aspecte, sa ne distantam de chestiunile financiare si sa ramanem departe de caracterul oficial al unei casnicii legale. Ne-am casatorit in fata familiilor si prietenilor nostri, fiind animati de cele mai profunde sentimente de iubire si de angajamentul reciproc. Cred ca sunt teribil de norocoasa"
, a explicat actrita britanica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod