Valentine's Day la Bamboo

11 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Valentine's Day la Bamboo

Simte dragostea plutind in aer, luni, 14 februarie, la petrecerea “Valentine’s Day”, organizata de Bamboo special pentru tine!

Pentru ca tu sa sarbatoresti cum se cuvine Ziua Indragostitilor, Bamboo a pregatit tuturor cuplurilor oferte speciale, cu doua bauturi la pret de una! Nu vor lipsi nici suprizele si show-urile tematice de coregrafie, iar cele mai frumoase si mai sexy reprezentante ale echipei Bamboo vor prelua sarcinile lui Cupidon la aceasta controversata petrecere!

Asa ca indiferent daca vii cu prietenii sau alaturi de jumatatea ta, magia dragostei te va invalui mai mult ca oricand.

Si asta pentru ca Bamboo reuseste de fiecare data sa creeze o atmosfera unica pentru toti cei care iubesc distractia si petrecerile incendiare.
   
Tot luni, 14 februarie, Bamboo Brasov te invita la “Valentine’s Day Party”! O petrecere dedicata Zilei Indragostitilor si tuturor celor care vor sa sarbatoreasca aceasta zi intr-un mod inedit! Te numeri printre acestia? Bamboo iti ofera tie si jumatatii tale o sampanie din partea casei  daca va numarati printre primele 14 cupluri sosite in club.
Si nu doar atat! Fie ca vii insotit de jumatatea ta sau alaturi de prieteni, beneficiezi de 20% reducere  la nota de plata.

Iar pe langa suprizele din programul special al serii, cele mai frumoase si mai sexy reprezentante ale echipei Bamboo Brasov vor anima atmosfera pe hiturile remixate de Dj-ul rezident.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod