URMĂRIȚI LIVE FROM THE RED CARPET: SCREEN ACTORS GUILD AWARDS 2014 SÂMBĂTĂ, 18 IANUARIE, NUMAI LA E!

În noaptea de sâmbătă 18 spre duminică 19 ianuarie 2014, de la ora 1.00, E! va difuza LIVE FROM THE RED CARPET: THE SCREEN ACTORS GUILD AWARDS 2014, în direct, de la Shrine Auditorium din Los Angeles. Gazdele serii vor fi Giuliana Rancic, Ross Mathews și Kelly Osbourne, alături de care vom urmări sosirea vedetelor pentru festivitatea de decernare a Premiilor Screen Actors Guild 2014.
Cu această ocazie, televiziunea E! vă invită în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopţi de la Hollywood, în care vedetele defilează în toată splendoarea lor, la cea de a 20-a ediţie anuală a Screen Actors Guild Awards. Materialul completat de imagini în exclusivitate şi interviuri surprinde fiecare moment captivant, oferind informaţii despre speranţele celor nominalizaţi, dar şi previziuni ale experţilor pentru această seară.

Premiile SAG (Screen Actors Guild sau Sindicatul Actorilor Americani) sunt un barometru al Oscarurilor, pentru că mulți dintre membrii SAG pot vota și în cadrul Academiei Americane de Film, din care fac parte toate sindicatele din industria cinematografică americană.

Ceremonia de decernare a Premiilor SAG este singura gală în cadrul căreia actorii recunsc meritele colegilor de breaslă, acordând premii artiștilor din cinematografie sau televiziune.
Gazdele show-ului LIVE FROM THE RED CARPET: THE SCREEN ACTORS GUILD AWARDS 2014, Giuliana Rancic și Ross Mathews, vor fi prezenți pe covorul roșu de la Shrine Auditorium din Los Angeles, pentru a saluta sosirea vedetelor micului și marelui ecran la această gală, în timp ce  Kelly Osbourne va transmite din studioul amplasat la fața locului, comentând ținutele și aparițiile celebrităților.

Așadar, nu uitați, LIVE FROM THE RED CARPET: THE SCREEN ACTORS GUILD AWARDS 2014 se va transmite în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, numai la E!, începând cu ora 1:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod