UNU- noul membru al echipei VUNK - aparitie spectaculoasa la Media Music Awards!

UNU, noul membru al echipei VUNK si simbol al concertului VUNK „Un Nou Univers” din 7 octombrie de la Sala Polivalenta din Bucuresti a fost o aparitie spectaculoasa aseara la Media Music Awards, unde a captat imediat atentia tuturor.

UNU s-a pozat la panoul invitatilor si a interactionat cu multimea dornica sa il cunoasca mai bine. Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a lamurit misterul neobisnuitei fiinte: ‘UNU vine dintr-Un Nou Univers in lumea noastra. L-am adus ca sa inteleaga oamenii mai bine si sa invatam de la el puterea mesajului Este timpul sa te intorci. La tine. UNU vrea sa cunoasca felul in care oamenii interactioneaza intre ei, ce ii face sa rada, sa planga, ce inseamna dor, ce inseamna sa visezi si ce fac oamenii pentru a-si implini visurile”.

Smiley, Carla’s Dream, Sore, What’s Up, membrii trupei Holograf sau Delia au fost doar cateva dintre vedetele fascinate de prietenul dintr-Un Nou Univers al trupei Vunk, UNU. Cornel Ilie promite insa ca aparitia lui UNU in mijlocul oamenilor nu va fi una singulara: “El va merge in mijlocul multor evenimente si va experimenta viata asa cum este ea traita de romani, iar pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta, UNU ne va spune despre noi insine si ne va arata drumul cel mai frumos de a ne intoarce la noi insine’, spune Cornel Ilie.

Trupa Vunk va pune in scena pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti concertul Un Nou Univers, primul din Romania care se va desfasura sub forma unui eveniment multimedia, in care spectacolul muzicii se va impleti cu cel al tehnologiei.

“Este timpul sa te intorci. La tine.” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale: “Un Nou Univers este pentru cei care viseaza mai mult cu ochii deschisi decat cu ochii inchisi, pentru cei care-si doresc mai mult de la ei insisi, pentru cei care au curaj sa faca ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei insisi”, explica Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 Biletele la concertul Vunk “Un nou univers” de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalenta au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online pe www.iabilet.ro.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod