Un vis greu de împlinit: Ioana Ginghină şi-a riscat căsnicia pentru a rămâne din nou gravidă

Ioana şi Alex au devenit părinţi după mari eforturi şi emoţii. Ei şi-ar fi dorit încă un copil, dar deocamdată visul lor nu s-a împlinit


Vedeta a mărturisit că toate eforturile ei de a avea din nou un copil au epuizat-o fizic şi psihic. Mai mult, ajunsese să-i pericliteze căsnicia. "Ideea e că nu mă simţeam deloc bine, de la psihic până la fizic. Aveam tot soiul de stări: ba cald, ba frig, nervozităţi, ajungeam să îmi stric căsnicia pentru că voiam să fac un copil care să întregească familia", a dezvăluit actriţa.



Am făcut tratamente cu hormoni, ajunsesem şi la injecţii şi, după aceea, la un moment dat, m-am oprit pentru că reacţiile adverse, pe lângă asta cu îngrăşatul, puteau să ajungă, pe termen lung, până la cancerIoana Ginghină
După ce au îndepărtat stresul acumulat de această nereuşită, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au înţeles că e mai bine să se bucure de fetiţa lor şi să-şi menţină căsnicia departe de presiune.

"Nu avem o căsnicie perfectă. Noi nu ne certăm, dar ne mai supărăm, avem şi noi neajunsurile noastre, frustrările noastre care nu ţin neapărat de căsnicie, dar după aceea ţi le răsfrângi asupra căsniciei.
Niciunul dintre noi nu e vulcanic"
, spunea vedeta în august 2014, într-un interviu pentru wowbiz.ro. "Există o înţelegere între noi. Plus că mie îmi place foarte mult să fiu măritată. Pe mine, simt că această căsătorie mă înfrumuseţează. Îmi dă o stabilitate interioară, o relaxare care mă face şi mai frumoasă, şi mai sexy, şi mai tot ce vreau. Am fost şi măritată, şi nemăritată. Mie îmi place foarte mult să fiu măritată. Sunt aşa fericită, relaxată, am soţul meu acasă, nu trebuie să mă mai stresez să arăt bine, să sug burta.
Doamne, dacă mi s-ar întâmpla să mă părăsească Alexandru şi să încep să pierd vremea să bat cluburile sau să mă duc să agăţ sau să încep să mai sug burta, cred că aş lua o razna"
, a adăugat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod