UN SHOW DE CALITATE SI CARITATE CU AKSEL KOLSTAD

NU INTOTDEAUNA AI OCAZIA SA CUNOSTI UN PIANIST DE MUZICA CLASICA IN ADIDASI SI TRICOU, GATA SA SE OPREASCA DIN CANTAT CA SA... BALETEZE, PICTEZE, JOACE BASCHET SI SA-TI VORBEASCA IN CEL PUTIN 7 LIMBI! IAR CAND ACESTA O MAI FACE SI IN SCOP CARITABIL...
Evenimentul anual care  vizeaza strangerea de fonduri atat pentru continuarea activitatii in cele  2 centre de plasament din preajma Bucurestiului de care se ocupa de 15 ani Asociatia Hand2Hand cat si pentru stimularea activitatii copiilor talentati care activeaza in cadrul Scolii de Arte din Sectorul 3 va avea  loc in data de 6 aprilie, ora 19 , la Scoala Gimanaziala de  Arte din Str. Gheorghe Patrascu nr 55.

El  presupune de aceasta data  o serata cu un concert („neconventional”) de muzica clasica  sustinut de AKSEL KOLSTAD (la care  va participa  si  CORNELIA TIHON – Ambasador Hand 2Hand) urmat de un cocktail in timpul caruia se vor face donatii, achizitiona fotografiile lui Tom Andreassen, CD-uri originale ale unor artisti din Scandinavia dar si realiza interviuri cu  protagonistul serii,  AKSEL KOLSTAD:  poliglot , muzician nonconformist si experimental , actor de stand up comedy, baschetbolist, imaginea Steinway  si ambasador Munch.
Care, de altfel, nu va poposi in Bucuresti (intre New York si Melbourne)  singur ci insotit de 15 artisti vizuali scandinavi (plasticieni, fotografi, regizori) dar  si de ...pestisorul auriu pe nume Igor (cel care il inspira in scena sa indeplineasca cel putin 3 dorinte publicului spectator).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod