Un rol important la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Un rol important la Pro Cinema

La aniversarea a patru ani de la aparitia sa, pe 19 aprilie, Pro Cinema isi provoaca telespectatorii sa devina ei insisi eroi in filme de Oscar. Aventura trece insa dincolo de micul ecran; ca telespectatorii, devenind partenerii actorilor preferati, vor putea transforma fictiunea in realitate, iar filmele din week-end-ul 18-20 aprilie ii vor duce in locurile pe care le-au vazut intai pe micul ecran. Ce trebuie sa faca acestia este sa urmareasca filmele de week-end si sa se inscrie la concursul de pe site.

Vineri, 18 aprilie, la ora 20:00, Kevin Spacey si Annette Bening vor putea fi urmariti in "American Beauty", un film premiat cu cinci Oscaruri, printre care cele pentru "cel mai bun actor intr-un rol principal", "cel mai bun film" al anului 2000 si "cel mai bun regizor" - Sam Mendes. "American Beauty" a adunat in anul 2000 cele mai importante premii din industria cinematografica, printre care se numara si trei Globuri de Aur si un premiu Grammy pentru "cea mai buna coloana sonora".

Tot vineri, de la ora 22.30, Lars von Trier, cel mai ambitios regizor danez, cu un stil vizual distinctiv, aduce la Pro Cinema "Europa", un film care a obtinut Premiul Special al Juriului la Cannes, iar Lars von Trier a fost premiat pentru contributia sa adusa artei cinematografice.

In ziua in care Pro Cinema implineste patru ani, pe 19 aprilie, la ora 20:00, castigatoarea Oscarului in 1998 pentru "L.A. Confidential", Kim Basinger, Vincent Perez sI Daniel Craig, nominalizat la BAFTA in 2007 pentru rolul lui James Bond in "Casino Royale", se reunesc intr-o poveste de dragoste: "Africa viselor mele". Urmeaza, la ora 22:30, "A fost odata in China", in care poate fi urmarit Jet Li, multiplul campion mondial in arte martiale Wushu, Jet Li.

Duminica, 20 aprilie, la ora 17:00, ingerul nonconformist "Michael", interpretat de John Travolta, ne demonstreaza ca miracolele pot fi la indemana oricui.  Steven Spielberg este regizorul care incheie sfirsitul de saptamina aniversar al Pro Cinema, alaturi de Tom Cruise, in "Raport special", nominalizat la Oscar in 2003 si la premiul Cesar pentru "cel mai bun film strain".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod