Un cantec din “LA” cu Smiley la True Club pe 15 februarie

Biletele VIP la Smiley la Hard Rock Cafe s-au epuizat plus inca un concert Smiley in True Club. Desi mai sunt aproape 3 saptamani pana la concertul Smiley din data de joi. 7 februarie din Hard Rock Café, biletele VIP s-au epuizat si mai mult de 60% din biletele cu acces normal si loc la masa.

Pentru 7 februarie, mai gasiti la pretul de 60 de lei pe www.iabilet.ro si la Hard Rock café la pretul de 70 de lei.  Avand in vedere cererea mare de bilete, Sprint Media si Bestmusic.ro au hotarat ca pe 15 februarie sa mai organizeze inca un concert cu Smiley in True Club.  Sprint Media si Bestmusic.ro te invita la un concert din "LA" cu Smiley si trupa sa, Live, in sufrageria din True Club, probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Centrul Vechi.

Vineri, 15 februarie ora 22:00, SMILEY alaturi de trupa sa promite un concert unde veti canta non stop hiturile care l-au facut celebru:”Dream girl”,”Cai verzi pe pereti”,”Dead man walking”,”Preocupat cu gura ta” si multe altele.

In sufragerie atmosfera va fi intretinuta de catre cei mai importanti dintre musafiri: VOI! Biletele pentru concertul SMILEY costa 60 de lei si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro  sau www.rezervariclub.ro sau la Bordello Pub.

Pe www.iabilet.ro, bilete in format electronic se pot comanda online, platesti cu cardul sau cu Paypal iar biletele iti vin pe e-mail. Le poti printa sau poti veni direct cu smartphone-ul la intrare. Dupa ce ti-ai cumparat bilet, nu uita sa suni la 0727 488 087 pentru a afla conditiile pentru rezervarea meselor si a-ti rezerva un loc la masa.
Atentie: locuri limitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod